Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Haberler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Motor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Motor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
parola.61 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı parola.61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Motor
    Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2011 Saat 22:46
MERHABA ARKADASLAR SİTENİZE YENİ ÜYE OLDUM SİTENİN KURUCULARINA COK TEŞEKKÜR EDERİM ÖNEMLİ BİLGİLER EDİNİYORUM SAYENİZDE BEN ARAÇTAN PEK ANLAMAM AMA OLDUM OLASI PEJO 106 GTİ HASTASIYIMDIR GÖRÜNÜŞ İTİBARİ İLE BUNA NİSBETEN 106 XR ALDIM 1.4 MOTORLU DEDİĞİM GİBİ ARAÇTAN PEK ANLAMIYORUM SANIRSAM ALDIĞIM KİŞİ BENİ KAZIKLADI HERZAMANKİ GİBİ İYİ NİYETLİ OLUŞUMUN KURBANI OLDUM YİNEDE HAYIRLISI DİYORUM ARACIM ŞU ANDA TAMİRDE YAKLAŞIK 800TL MASRAF CIKTI BİLE ŞU ANDA ÖN TAKIM ENJEKSİYON MUDUR NEDİR TAM HATIRLAMIYORUM  ADININ SONRA TAMPON ELEKTRİK TESİSATI FAR AYARLARI KAPI KİLİTLERİ MERKEZİ KİLİT AYARI ŞÖFOR KOLTUĞU AYARLANDI ARKA SİLECEK DEĞİŞTİ VS UFAK TEFEK İŞLER İŞTE NEYSE CANIMI SIKAN NOKTA TÜM BUNLAR OLMASINA RAĞMEN BANA TAMİRCİMİN SÖYLEDİĞİ ŞOK EDİCİ SORUNDU ALDIĞIMDA GÖTÜRÜP GÖSTERDİM MOTORDA ÜFLEME YOK DURUMU İYİ DEDİ ANCAK ŞİMDİ MOTORUN SORUNLU OLDUĞUNU SÖYLÜYOR EN AZ 1500TL MASRAFI VARMIS :((( SİZCE NE YAPMALIYIM SEVEREK KULLANDIĞIM VE BİNDİĞİM BİR ARAC İLK GÖZ AĞRIM SATMAK İSTEMİYORUM UYGUNCA MODİFİYE EDİP KULLANMAK NİYETİNDEYİ YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
lazo
Yukarı Dön
by_imp Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
03 - Şubat - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı by_imp Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2011 Saat 23:35
ayni usta mi size iyi ve sonra kotu dedi.araci aldiktan sonra olmus olabilir ha yok eminim zarar vermedim bende bisey olmadi diyorsanizda baska yere gosterin bir kac yere gosterin tatmin olmasaniz servise goturun en iyi sonucu ordan alirsiniz aracin neyi var neyi yok solerler size fiyat cikarirlar yaptirmasaniz ufak bir ucret odersiniz
umarim dediginiz gibi bir sikintisi yoktur
kerem gaziantep gazikent mah.
106 GTİ siyah
0 rh +
Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2011 Saat 23:54
Bence tanıdık bir usta bulun yada her ustaya ayrı ayrı gösterin.Ondan sonra hesabınızı yaparsınız.;)
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı parola.61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2011 Saat 23:57
Orjinalini yazan: by_imp by_imp Yazdı:

ayni usta mi size iyi ve sonra kotu dedi.araci aldiktan sonra olmus olabilir ha yok eminim zarar vermedim bende bisey olmadi diyorsanizda baska yere gosterin bir kac yere gosterin tatmin olmasaniz servise goturun en iyi sonucu ordan alirsiniz aracin neyi var neyi yok solerler size fiyat cikarirlar yaptirmasaniz ufak bir ucret odersiniz

ustam aynı ve iyidir piyasaya göre iyi en azından tanıdık vasıtası ile tanıştık dışarıda bir yere göstermedim aracım hayla daha tamirde :( bir haftadır binemiyorum zaten uyuz oldum parça bekleniyormus enjeksiyonlar dan biri püskürtme yapmak yerine işeme yapıyormus ustanın deyimi ile ben pek anlamıyorum :( yarında kapalı offf ne zaman kavuşacağım aracıma yaaa
lazo
Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2011 Saat 23:59
Yanlış  olmuş yaptığınız iş ama neyse olan olmuş.Böyle işlerde birden fazla ustaya araç muayene amaçlı gösterilir ve mukayese yapılır ve en çok güvenilir ve doğru bulduğunuz ustayla anlaşırsınız.;)
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı parola.61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2011 Saat 23:59
birde sizin bilginiz vardır arkadaşlar aracımı modifiye etmek istiyorum ama kazıklanmakta istemiyorum bana tavsiye edebileceğiniz sağlam çıkma parça bulabileceğim bir yer var mı ??
lazo
Yukarı Dön
by_imp Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
03 - Şubat - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı by_imp Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2011 Saat 00:08
Orjinalini yazan: parola.61 parola.61 Yazdı:

Orjinalini yazan: by_imp by_imp Yazdı:

ustam aynı ve iyidir piyasaya göre iyi en azından tanıdık vasıtası ile tanıştık dışarıda bir yere göstermedim aracım hayla daha tamirde :( bir haftadır binemiyorum zaten uyuz oldum parça bekleniyormus enjeksiyonlar dan biri püskürtme yapmak yerine işeme yapıyormus ustanın deyimi ile ben pek anlamıyorum :( yarında kapalı offf ne zaman kavuşacağım aracıma yaaa

iste anlamadiginiz icin size solenilen hersey mantikli gelir bundan sonra daha dikatli olun bence tamir konusunda bir kac yere gostermeden hemen inanmayin ben servise bile guvenmede zorlaniyorum servisin bana 2 bin lira masraf cikardigi sorunu ben 250 iscilikle 250 tleye hal ettim bir kac parca daha degisme olmus sadece 400 tl gibi benzin pompasi kaldi
kerem gaziantep gazikent mah.
106 GTİ siyah
0 rh +
Yukarı Dön
Üçyüzaltı Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
18 - Eylül - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Üçyüzaltı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2011 Saat 00:09
Size önce iyi birşey yok motorunda diip sonra 1500 tl masraf çıkaran ustaya motorun eksozunu....
ne biçim insanlar var geçmiş olsun kardeşim.
Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2011 Saat 00:11
Orjinalini yazan: Üçyüzaltı Üçyüzaltı Yazdı:

Size önce iyi birşey yok motorunda diip sonra 1500 tl masraf çıkaran ustaya motorun eksozunu....
doğru söze ne denir.LOL
Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2011 Saat 00:12

birde sizin bilginiz vardır arkadaşlar aracımı modifiye etmek istiyorum ama kazıklanmakta istemiyorum bana tavsiye edebileceğiniz sağlam çıkma parça bulabileceğim bir yer var mı ??
Size tavsiyem çıkma değilde, 0 parçalarla bütçeniz doğrultusunda yavaş yavaş modifiyeyi gerçekleştirmenizdir.Bilmeyen adamı affetmezler.;)
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
18 - Eylül - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Üçyüzaltı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2011 Saat 00:14
İnsanı günaha sokar böyle ustalar Big smile 
Yukarı Dön
djchaos Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
01 - Ocak - 1980

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı djchaos Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2011 Saat 00:16
aracından birşey esirgemediğini görmüş masrafı yaptığını görmüş yolmayada çalışıyor olabilir tanıdığın usta varsa götür yoksa diğer ustalarında görüşüne bak
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı parola.61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2011 Saat 00:17
Orjinalini yazan: yavuz25 yavuz25 Yazdı:

Size tavsiyem çıkma değilde, 0 parçalarla bütçeniz doğrultusunda yavaş yavaş modifiyeyi gerçekleştirmenizdir.Bilmeyen adamı affetmezler.;)

ben kendim zaten hep iyi niyetten kaybediyorum :( bakalım artık herşeyin hayırlısı

lazo
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
18 - Eylül - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Üçyüzaltı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2011 Saat 00:18
Arkadaşım benim düşüncemi sorarsanız o usta kendine iş çıksın die size o arabayı aldırmış neticesindede baya bir iş çıkartmış kendine , tam bilmiyorum yinede günahını almayım ama durum öyle gözüküo 
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı parola.61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2011 Saat 00:19

aynen öyle oldu usta aslında güvenilirde ne bileyim belkide ben herkeze cabuk güveniyorum daha önce de arkadaşlar gitmiş bu ustaya ve cok memnunlar ondan bende direk ona götürdüm aracımı bakalım bi çıksında tamirden götürüp servise sokcam yapacak bişey yok ilk göz ağrım kıyamam ben ona Cry
lazo
Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2011 Saat 00:20
Birde aracı bırakıp gelmeyle o işin içinden çıkamazsınız.Dediğiniz işlemleri ben bir günde aracın başında durarak ustaya yaptırır akşama arabayı çıkarırım.Siz umursamadıkça araca kavuşamazsınız.;)
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı parola.61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2011 Saat 00:21

Arkadaşım benim düşüncemi sorarsanız o usta kendine iş çıksın die size o arabayı aldırmış neticesindede baya bir iş çıkartmış kendine , tam bilmiyorum yinede günahını almayım ama durum öyle gözüküo 

nedendir bu ustayı savunmam bilmem ama bana baya bi samimi geldi adam yüzüne bakınca anlaşılır derlerya hani öyle bir usta gibi gerçi işleri falan da iyi bursa da tanınmıs ustadır ne zaman gitsem tamirhanesi dolu dolu dur
lazo
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı parola.61 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2011 Saat 00:22

Birde aracı bırakıp gelmeyle o işin içinden çıkamazsınız.Dediğiniz işlemleri ben bir günde aracın başında durarak ustaya yaptırır akşama arabayı çıkarırım.Siz umursamadıkça araca kavuşamazsınız.;)

gidiyorum hergün gidiyorum hatta yarın kapalı oldugunu bilmeme rağmen gidip bakcam belki acıktır özledim aracımı yaaaa
lazo
Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2011 Saat 00:22
Gidip aracınızın başında durup ustanın kafaya vura vura işiniz yaptırıp bitirtin.Tecrübeyle sabittir.
Yukarı Dön
yavuz25 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yavuz25 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2011 Saat 00:23

gidiyorum hergün gidiyorum hatta yarın kapalı oldugunu bilmeme rağmen gidip bakcam belki acıktır özledim aracımı yaaaa

sanayide öyle kanka olmadık ustaya araba bırakılmaz.Siz çırakların arabalara neler yaptığını hiç gördünüzmü.Haksızmıyım?Smile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26404 20 Osman48
konu icon Start stop son mesaja git 215 0 zafercelebi
konu icon 206 hararet sorunu (çözüldü) son mesaja git 37016 27 kaan206
konu icon Arıza Işıkları... Anlamları son mesaja git 296785 31 dostcanlısı
konu icon Peugeot 206 hararet ve torsiyon sorunu son mesaja git 89 0 kaan206
konu icon Motor arızası aracı tamir ettiriniz uyarısı son mesaja git 94145 43 ozgurtavukcu07
konu icon 308 rolantide dalgalanma titreme son mesaja git 876 1 sensah
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 1034 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6250 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1111 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 323 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3619 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49379 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 532 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 346 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 607 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 92 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4392 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1892 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1061 0 Just for Justice
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
kaan206 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English