![]() |
|
debriyaj |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2011 Saat 19:19 |
slm arkadaşlar.
Bugün fark ettim araç boştayken çalıştırıyorum ayağım debriyaja basılı durumda yine araç boştayken ayağımı debrijaydan kaldırdığım zaman araba sanki kalkış yapar gibi ileri hareketleniyor hafiften debriyajı tam bırakınca bu durum kesiliyor.
Bir kaç ay önce debriyaj halatını değiştirmiştim aracımın ama sanayide bir ustaya taktırdım her araca bakan bi usta pejocu değil yani.Acaba bununla alakalı bir durum olabilir mi? Tam takamamış olabilir mi? Örneğin gaza tamamen yüklenip debriyajı birden bırakınca bile çok az bi patinaj yapıyor. Acaba nedendir bilen var mı arkadaşlar?
Şimdiden teşekkürler.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu dediğiniz olay sabahleyinmi oluyor?
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Onu denemedim ama bugün ilk çalıştırmada yaptı sonrakilerde de olur mu hiç denemedim.
|
|
Atiker lpg |
|
![]() |
|
yavuz25 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Dünya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2296 |
o şanzuman yağının soğuktan dolayı kalınlaşmasından ileri geliyor.Isındıktan sonra yapmaz.Sorun yok.
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
kalkışlarda titreme çekişten düşme de var ise debriyaj baskı balatada sorun olabilir.
|
|
![]() |
|
anladım tsk ederim. kalkışta sorun yok ya o zaman soğuktandır dediğiniz gibi.boştayken ileri doğru gitmesi garibime gitti sadece
|
|
Atiker lpg |
|
![]() |
|
normal. ;)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |