![]() |
|
marş motoru |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2011 Saat 07:35 |
Krank sensorunun mars motoru ile bir ilgisini goremedim.
Ben de aynen oyle dusunuyorum. 206 GTI'a yakismaz oyle yolda kalmalar, vurdurmalar. Birazda arabanin onurunu dusunun ![]() Düzenleyen koliva - 03 Aralık 2011 Saat 07:35 |
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krank sensörünü kontrol etmemin bir yararı olurmu? hocam. Düzenleyen koliva - 03 Aralık 2011 Saat 07:33 |
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
benım tahminim mars motorunu kontak yakıyor,en sonunda bu karara vardım hocam.. senınde dediğin gibi mars motoru devamlı yanmaz yepyeni mars motoru 15 dakıkada nasıl yanar yoksaa.
|
|
|
|
![]() |
|
koliva, kontak tamırı ucuk bir fiyatmıdır? yolda aracı vurdurmaya calişirken o acınır halimi görüp şaşiran, arabadan anlayan bi arkadas gördü. geldi yanıma gecti direksiyona aracın marsa basma (D) YUVASINDA takılı kaliyor, ileri gitmiyor kasması lazım biraz marş alamasi için dedi.. sonra o direksiyondayken bende arabayı ittirdim vurdurduk arac calişti sonra ilerideki yolda vitese gecerken gene stop etti marş almadı. yine sonra zor bela iterek getirdim garaja benım aracın mars motoru calişmadiğinda benim kontak (D) den ileri gitmiyor anahtarımın üstünde düğme var ama oda iptal calişmiyor. marş motorunu tamir ettirip marşa basabiliyordum , anahtar yuvasi kendıne geliyordu.. krank yapması nasıl oluyor hocam acıklarmısın biraz..
Düzenleyen xpyhre - 02 Aralık 2011 Saat 22:49 |
|
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Eger anahtar yuvada kilitli durmuyorsa kontak yuvasinda bir problem vardir. Bozuk olan bu yuva yolda giderken mars yapiyor olabilir mi? Bu yuzden iki saniyede motoru bozmus olabilir. Bence sen aracinin kontagini da goster ayni anda.
Düzenleyen koliva - 03 Aralık 2011 Saat 07:33 |
|
![]() |
|
Koliva: arac direk marş aliyor, sıkıntı yok ama anahtar kontaktan düşüyor.(arac calişir halde kontaktan anahtari cıkariyorum(cıkıyor).. arac hala calişiyor bununla alakasi olabilirmi diye gece gündüz düşünmekteyim. bunun nedenini bulamadım hala. aracın ilk marş motoru benzin istasyonundan benzin aldıktan sonra marşa bastim arac calişti.. yolda giderken bir anda takılı kalmiş yanmişti dumanlar içinde kalmişti kaput. sonralari mars motorunu elektrikci actı baktı yanmayan hiç biyeri kalmamis kollektor alevlenmişti kül olmuş mars motorundaki yanmiş olan işe yaramayan parcalari yenileri ile değiştirdi elektrik ustasi yeni parcalarla toplanmiş halde yeni marş motoru verdi bunu monte ettik ... Aracla gezintiye cıktım. Marş'a hemen basıp birakiyorum ilk seferde alıyordu.. benzin aldım araca bindim calişti, turladım biraz daha sonra yolda giderken arac bir anda stop etti kontağa bastim marş almıyor, aracı vurdurdum calişti garaja soktum aracı, simdi marşa basınca hiç bisey olmuyr sadece marş motorunun üstündeki selonoid biraz ısınıyor (mars taşag*) ama marş almıyor bende mars motorunu söktüm aracın üstündeki motordan yarın yine aynı ustaya gütürüp baktircam 225 tl ye toplamişti mars motorunu yeni parçalari ile, yarın gittiğimde inş... yine ücret istemez.. Düzenleyen xpyhre - 02 Aralık 2011 Saat 22:17 |
|
|
|
![]() |
|
Bu konuda surucunun sucluluk payi olabilir. Marsa nasil basiyorsunuz? Mars motorlari surekli calismak icin dizayn edilmemislerdir. Pes pese mars basmak mars motorunun omrunu onemli derecede azaltir. Boyle bir durum soz konusu mu? Araciniz hemen mars aliyor mu? Diger actiginiz basliklardan anladigim kadari ile burada bir problem var.
Düzenleyen koliva - 02 Aralık 2011 Saat 21:26 |
|
![]() |
|
selam 2 defa aracımın marş motoru yandı bunun yanma sebebi nedir? bilgisi olan varmı? arkadaslar.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |