|
Cam Filmi Önemli |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | |
Engin Tepe
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Ahh ahh param olsada taksam :D
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
muayneden geçmiyor mu cam filmli araçlar. bende doblo vardı önceden o geçiyordu hafif kusur olark yazıyordı. otomabilller için farklı bi uygulama mı var ?
|
|
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
biz hakkımız aramayı bilsek zor çizer polisin görevi vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak cam filmi var ise cezasını yazar geçer çizme olayı tamamen kendi ürettikleri bir tür vatandaşı cam filminden yıldırma soğutma işlemi filmli camı çizerken orjinal camda çiziliyor polisiğn bunu yapmaya kesinlikle hakkı yok
|
|
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
o polisler o filmlere hiç bişey diyemez
tabi siz göz doktorundan rapor aldıktan sonra |
|
djchaos
3. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
muayeneden sorunsuzca geçer araç ne olursa olsun cama bakmazlar filmli camdaki sınır araç içi yüzde 40 görünecek benim aracımın içi 100 de 60 görünüyor ama iç döşeme siyah deri olduğundan yanıltıyor çevirme oldu polis camlar filmli dedi ben gösterdim içerisi 100 de 60 görünüyor seni yanıltan döşeme dedim set varmı arabada var dedim ama takılı ve açık değil ceza yazamadı çünkü hakkımı ve kuralları biliyorum camı çizmeye kalktı cam çizilirse aracıma hasar vermekten tutanak tutarım dedim sonuçta müzik sistemi için desibel ölçen alet olması lazım cam filmi varsa çizemez cezasını yazar geçer hyegterkiğ hakkımızı ve kuralları bilelim
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
chaos arkadaşa katılıyorum haklarımız konusunda çoğumuz biraz çekingen ya da bilmediğimiz detaylar oluyor. öncelikle kendimizi ve çevremizdekileri birer ikişer demeden bildiklerimizi paylaşmalı düşündürmeliyiz özellikle de gençlerimizi. bugün kimse araştırma yapmıyor nedense ülkemizde. anamız, babamız, ustamız, dayımız, amcamız, vs.vs. gibi en yakınlarımızdan duyduklarımızla devam ettiriyoruz doğru bilip yanlış veya doğru yaptığımız herşeyi. kimse bunun doğru veya yanlış olduğunu bi kaynağa dayanarak dile getiremiyor. bilinçlenmeliyiz bence de!...
|
|
by_imp
1. Vites 03 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
buna bende katilirim dun cektirdim kompile arac cok alcak oldugu icin karsidan gelen arabalarin farlari beni asiri derece rahatsiz ediyordu hele guneste 1 metre onumu zor gordugum zamanlar oldu filmden sonra aracta gunese bakiyorum dusunun bende tam tersi bir gorus sagladi diyerlerini bilemem. ama buna emin olun o testi yapan kisilerin arabasinda bile film vardir son ekleme ecel gelmis cihane film bahane |
|
kerem gaziantep gazikent mah.
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
asi_black
1. Vites 06 - Nisan - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı asi_black
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
arkadaşlar kuzenim sıfır opel astrasıyla kaza yaptı ve o tuzla buz olan camlardan kafa derısnın altından bi avuç çıktı diye bilirim filmin camı tutması bence çok mantıklı ve güzel bişey cam basınçdan patlıyo ve etrafa basınçlı bi şekilde savruluyo bunun ufak parçalar halince vucudunuza saplandığını düşünün bi ne vi yakın temasda el bombası bildiğiniz ancak film camı tuttuğu için etrafa saçılmıyo benim aracımda %15 karartılmış film uygulaması var gece görüşü çok az düşürüyo kalıteli film kullandığınızda çok az etki ediyo ben zibart da 240 tl ye yaptırmıştım hiç bi sıkıntısı yok şu an ve muaneden hafif kusurla geçtim
|
|
ASLAN KUKREDİ DİYE KORKMA :D
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |