![]() |
|
Kapı içi kaplama |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2011 Saat 14:56 |
bence iyi bi yapıştırıcı kullan döşemeciler pembemsi tutkal gibi bi malzeme kullanıyorlar o tarz bişey ve saç kurutma makinesi işini görür bence...zımbayla falan uğraşma derim ben...sabit tutmak içinde bu mobilyacılarda çok orjinal raptiye tarzı düğmeler var onlardan kullanabilirsin hoş bi düğme bulursan orjinal bi görüntü yakalayabilirsin
|
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayrıca bir sorum daha var, klipsleri temin ettikten sonra kapıları açtım diyelim. Peki kumaşı kaplarken yapışkanmı kullanıcam yoksa zımba mı ya da kaliteli cift taraflı bantta kullansam olur mu?
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Kapı klipslerini bulunca hemen denemesini yapacağım.Deri düşünmedim değil ama koltuk kılıfları gerçekten orjinal gibi oldu, ona uyum sağlasın diye aynı kumaştan düşünüyorum yaparken kararım değişebilir tabi.
Ayrıca kılıfı soran arkadaşlar olmuş, çok araştırmadan sonra 200-300 tl civarındaki detaylı temizlikten vazgeçerek; linkteki ürüne karar kıldım, cuk oturdu en küçük bir potluk yok, renk seçenekleri mevcut, yalnız e.kemerleri ve airbaglarin yerlerini açmamışlardı benimkinde oyüzden takarken biraz uğraştırdı, siz alırken hatırlatırsınız delikler açılacak diye..
|
|
neverThere
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende kapılardaki kolçakları deri yaptırmayı düşünüyorum hem leke tutmaz hem uzun ömürlü
|
|
![]() |
|
kaan__ ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: konya/selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 571 |
aynen djchaos a katılıyorum ve ekliyorumm
![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us resimde gördüğün 70 ve 71 numaralı vidaları sök...daha sonra 1 numara hizasındaki kapı açma kolunun dışındaki çerçevi ince tornavida ile bastırarak çıkar..tırnaklı hemen kırılcak bişey değil... daha sonra cam kaldırma butonları olan yerde yani kapıyı kapıtırken elini soktuğun ![]() .bu arada her kapı için 3-4 tane döşeme sekmanı yanında bulundur çoğu kırılıyo.... şimdiden kolay gelsin |
|
sahip olduğun herşey bir gün sana sahip olur...
2004 307 sw 1.6 auto 110hp 2009 308 sw 1.6hdi 110hp 2011 3008 feline MCP-Auto6R 112hp |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bende diyarbakırda 150 tl fiyat aldım işçilik artı malzeme bej renk deri olacak şekilde 100 demişlerse yaptır bence ama bence imkanın varsa kumaş yerine deri yaptır bence daha hoş durur:)
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
kapı içlerinin klipsleri var önce vidalarını sök sonra klipslerin olduğu yerden plastik veya tornavidayla az kastırarak çıkar eğer klipsler kırılırsa sanayide 20 25 adedi 5 10 tl civarındadır yanlız klipsleri söktükten sonra kapı döşemesine iyice asılma cam açma modüllerinin bağlandığı kabloları koparırsın
|
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
bende 307 aracıma koltuk döşemesi düşünüyorum nasıl yaptırdın üzerinde diktirdin yoksa ayrı diktirip taktınmı kumaşı nerden aldın kaça mal oldu toplamda
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
ßarış ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1995 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
güzel bi çalışmaya benziyor olduktan sonra resimleri koyarsanız sevinirim. ufuk kardeşe katılıyorum.
|
|
<< Barış Yavaş >>
Peugeot 206 1.4 Sedan beyaz 2007 benzinli |
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
Çok bilmiyorum ama ben 206mın kapılarını sökmek için araştırma yaptığımda kapıların klipsler ile takıldığını öğrenmiştim 307de de böyledir belki. Klipsler büyük ihtimal açarken kırılacak yenilerini alman gerekecek vs vs hocam eğer 4 kapı için 100 dediyse mükemmel direk yaptır hiç değmez uğraştığına emin ol. Benim gittiğim yer de her kapı için 50, 4ünü 200e yaparım demişti
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
arkadaşlar aracımın koltuklar gri haliyle kapı içleride gri.
orjinal 307 kesim kılıf yaptırdım siyah renk ve çok hoş oldu. Fazladan kumaş sipariş etmiştim kılıfın kumaşından, şimdi kapı içlerindeki gri kumaş kaplamalrıda bu kumaşla kaplatmak istiyorum. Bir kaç ustaya gittim çok nazlandı beyfendiler, birde 100tl falan dediler, bende yaptırmadım. Şimdi kendim yapmak istiyorum elim bu tarz işlere yatkındır ama kapıları nasıl sökücem. sağına soluna baktım vida benzeri birşey yok kanırtmak mı gerekiyor?
yardımcı olabilecek var mı acaba?
|
|
neverThere
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |