![]() |
|
arac gitmiyor yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
by_imp ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2011 Saat 20:06 |
|
merhaba arkadaşlar ufak bir sorunum var yardimci olursanız sevinirim sorun şu ki araçim normal seyrinde giderken gözle görülür ve his edilir derecede motor tutup bırakıyor rampa aşağı bile ayağı mı gazdan çektiğim zaman gitmiyor çok yavaşliyor bu neyden olabilir?
2. ise daha önce 3bin devir den sonra araçı zapt edemezdim şimdi ise aynen dizel gibi hantal olmus yavas yavas hızlanıyor eski atik ligi kalmamış bujiler değişti sadece 3 tırnak buji takıl mis üzerinde 3 tırnak vardi ama |
||
kerem gaziantep gazikent mah.
106 GTİ siyah 0 rh + |
||
![]() |
||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hava filitresine ,baktınmı,contaları kontrol ettin mi ? oksijen sensörü de yapabilir belirli deviri geçmez,
|
||
![]() |
||
by_imp ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
|
lpg yok hocam bugün götürdüğÜm yer bu arabanin 3 5 yılık tamircisi eski bujiler varken de bu sorun vardi diğer dediğiniz şeyler'de yarın bir baktira yim
|
||
106 GTİ siyah 0 rh + |
||
![]() |
||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Frenlere baktır sıkıyor olabilir
|
||
![]() |
||
|
sanmiyorum kardesim ya rolantide giderken tutma yok cunku
|
||
106 GTİ siyah 0 rh + |
||
![]() |
||
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
|
Manifold tıkanmış olabilir mi gerçi benzinlilerde pek rastlanmıyor herhalde.
|
||
![]() |
||
|
benzin pompasi diyecemde penzin pompasi da buyuk takilmis 6.5 bar var suan uzerinde orjinalinde 3 mu 3.5 mu oyle bisey olmasi gerek
|
||
106 GTİ siyah 0 rh + |
||
![]() |
||
|
guncel
|
||
106 GTİ siyah 0 rh + |
||
![]() |
||
|
tekrar guncel
|
||
106 GTİ siyah 0 rh + |
||
![]() |
||
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
İstanbuldamısınız ?
|
||
![]() |
||
|
malesef arkadasim gaziantepteyim oyle bir sehirdeyimki ki 106'nin nadir bulundugu hele hele gti serisinin parmakla sayildigi bir sehirdeyim turkiyenin 3.mu 4.mu buyuk sanayisine sahip olan bir sehirdeyim oyle bir sehirdeyimki 1 hafta boyunca o buyuk sanayide arabayi bilgisayara bagliyacak yer aradim oyle bir sehirdeyimki o buyuk sanayide arabayi bagliyacak yer bulamadim:(
biraz siir gibi oldu heralde :) |
||
106 GTİ siyah 0 rh + |
||
![]() |
||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
aracın gaz yemesinde herhangi bi sıkıntı varmı arkadaşım hiç gitmiyor derken kesiklik mi yapıyor ?
|
||
|
||
![]() |
||
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
İsyankar gti'cı :)
Sıkıntı Gaz kelebeğinden olabilir onu söküp temizlerler, araç arıza lambası yakıyormu ?
|
||
![]() |
||
|
yok isik yanmiyor gaz kesmesi soyle ilk motor calistiginda 3 5 saniyelik kesme var ondan sonra bir sikinti yok araci aldim alali vardi o 1 aydirda dumduz yolda giderken hiz 70 90 arasi gaz sabitken cok net beli oluyor araci tutup birakan bisey var sanki bildigim kadariyla abs fren sisteminde o sekil tutup birak ma var
hani el frenini unutupta kalkis yapmaya calisinca on kalkmaya calisir arka ututur ya onun hafifi iste hizlanmaya ciktigim zaman da net his ediliyor al ver yapiyor surekli :( |
||
106 GTİ siyah 0 rh + |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
bunu rutin aralıklarla süreklim yapıyor yoksa arada sıradamı ?
|
||
![]() |
||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
Aracının benzin pompası yada enjektörlerinde sıkıntı var dostum onlara baktırmalısın.Ve bu olay benzin çeyrek depo dayken veya altındayken yapıyorsa kesinlikle benzin pompası.
|
||
|
||
![]() |
||
|
yok surekli yapiyor motor soguk iken daha cok his ediyorum sanki
ha birde su ikisinide ekliyeyim 1 hantalasmayi usta yapmis fazla tuketmesin biseyin adini soyledide unutum o ayar yaris icin acilmis daha once onu geri eski haline getirmis ondan bana hantal geldi. 2 bazen rolantide deng gelirse gaz yemiyor gaza basiyorum 3 4 kere bastiktan sonra gazi aliyor gec basarsam stop ediyor araba |
||
106 GTİ siyah 0 rh + |
||
![]() |
||
|
gecen servise soktugum zaman benzin pompasi arizali demislerdi 2000 tl civari masraf ciktigi icin yaptirmamistim |
||
106 GTİ siyah 0 rh + |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
|
e sen sıkıntıyı zaten biliyormuşsun bize neden pati çektiriyosun :D
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
Arıza ortada zaten kendınde bılıyosun
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |