![]() |
|
Youtube giremiyorum yardım! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Aralık 2011 Saat 04:41 |
Sorun çözüldü
Güncel dns ayarları sorunu çözdü. 8.8.8.8 8.8.8.4
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz?
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
arkadaslarin dedigi olmuosa demekki artik yeni bi pc ile tanisman lazim
![]() |
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
Güncel.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
junker ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts dosyasını not defteri ile açın,
127.0.0.1 localhost dışındaki tüm satırları silip kaydedin |
|
207 1.6 HDI Premium
|
|
![]() |
|
Maalesef üçünü de denedim olmadı gene de teşekürler.
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Tarayıcınız hangisi ise onu kullanın
MOZİLLA FREFOX ( Mozilla Firefox 'u Sisteminize Yüklemek İçin Burayı Tıklayınız ) 1- Mozilla Firefox'u Açın. 2- Araçlar / Seçenekler / Gelişmiş / Ağ / Ayarlar 3- " Otomatik Vekil Sunucu Ayarları " nı İşaretleyin. 4- Ve Sütuna " http://pac.byterelay.com/ " Yazın. 5- " Tamam " a Basın. 6- İşlem Tamam. google chrome ( Google Chrome'u Sisteminize Yüklemek İçin Burayı Tıklayınız. ) 1- Google Chrome'u Açın. 2- Sağ Üst Taraftaki Araçlar Simgesine Tıklayın. 3- Seçenekler / Gelişmiş Seçenekler / Proxy Ayarlarını Değiştir / Yerel Ağ Ayarları 4- " Otomatik Yapılandırma Komut Dosyası Kullan " Kutucuğu İşaretleyin. 5- Adres Sütununa " http://pac.byterelay.com/ " Yazın. 6- " Tamam " a Basın. 7- İşlem Tamam. ınternet explorer 1- İnternet Explorer'ı Açın. 2- Araçlar / İnternet Seçenekleri / Bağlantılar / Yerel Ağ Ayarları 3- "Otomatik Yapılandırma Komut Dosyası Kullan " Kutucuğu İşaretleyin. 3- Adres Sütununa " http://pac.byterelay.com/ " Yazın. 4- " Tamam " a Basın. 5- İşlem Tamam. Bide bunları deneyin ... Düzenleyen Üçyüzaltı - 29 Kasım 2011 Saat 23:36 |
|
![]() |
|
java,flash player, yüklü. gene de açmıyor
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
peki youtube videolarına açmaya yarayan programlar var genelde güncelleme ile olan atıyorum java ,micromedia onlar silinmiş olmasın. ben demin denedim girebiliyorum bir araştırma yapim bakalım sorununu çözebilecekmiyiz
|
|
![]() |
|
Bilmiyorum sonuçta forum da paylaşılan youtube videolarını bile izleyemiyorum sadece beyaz ekran çıkıyor. Youtube şu an yasaklı değil. Onun için dns işe yaramaz diyebiliriz.
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Arkadaşım xp yi makyajlayınca icine youtube jackerdi sanırm öyle bir program koymuşlardı nedeni ise ozamanlar youtubenin yasaklı olması denetim masasından girin bakın bakalım youtube jacker die bir program varmı , varsa bu programı silin
Düzenleyen Üçyüzaltı - 29 Kasım 2011 Saat 23:22 |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
paylaşım doğrumu bilemiyorum ama youtube yasaklı ise dns ayarlarını değiştir derim eğer yanlış yönlendirme yaptıysam yorumum silinsin saygılar
|
|
![]() |
|
Pc den youtube giremiyorum Xp premium yüklü bilen yardımcı olursa sevinirim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |