![]() |
|
ACI GÜNÜM ARKADAŞLAR |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
başın sağolsun kardeş Allah rahmet eylesin
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
başınız sağolsun,allah sabır versin
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
sizler sağolun allah razı olsun hepinizden bir fatiha bekliyorum arkadaşlar çok sağolun teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
extremex16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2011 Konum: BURSA-Yenişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı extremex16
Başınız sağlsun,Allah rahmet eylesin geride kalanlara Allah sabır versin Dualarım tüm ölmüşlerin ruhuna gitsin amin.
|
|
307HDİ Premium 1.6 110BG Obsidyen Siyah
|
|
![]() |
|
efecelebi ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2011 Konum: Ankara - Akdere Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efecelebi
Başınız sağolsun, ALLAH rahmet eylesin, empati yapamıyorum bile,
gerçekten de sevdiklerimiz yanımızdayken kıymetlerini bilmeliyiz, ALLAH onları başımızdan eksik etmesin... |
|
1990 Model 1468 cc 8 valve Lancer
Ankara - Akdere 0530 242 80 08 Follow me Home cu :D |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Başın sağolsun Allah rahmet eylesin..Sizlerede sabır versin..Geride kalanlara Allah uzun ömürler nasip etsin.. |
|
![]() |
|
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
başınız sağolsun mekanı cennet olsun.. |
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
`sağolun arkadaşlar sağolun kardeşler allah razı olsun dayanmak zor kıymetini bilelim yalvarıyorum oflamadan uflamadan bilelim
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Allah sabır versin mekanı cennet olur inş
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Başın sağolsun. Allah rahmet eylesin.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
HAR_teo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2011 Konum: İst. Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
başın sağolsun allah rahmet eylesin :(
|
|
2001 206 XR 1.4 Manuel Benzin (Black devil eye headlights + carbon tavan kaplama) "BL@ck @ng€L"
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
başın sağolsun mekanı cennet olur inş kardeşim bilirim babasızlığı bende 2003 te kaybettim her gün aklımda hergün eve geldiğimde babamı görecekmişim gibi kapıyı bana açacakmış gibi en büyük eksiklik bayramlar da el öpememek :(( allah sabır versin kardeşim
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
dostum ağlattın yaa:((off
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
allah hepimize sabır versin nasıl olacak bilmiyorum ne yapacagız bilmiyorum ne diyeceğim allaha onuda bilmiyorum sabır versin yeter cennete koymasada olur beni
|
|
![]() |
|
sempatik206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sempatik206
başın sağolsun arkadaşım allah geride kalanlara sağlık versin baba ve anne acısı çok büyüktür acını anlıyorum şu anda helede o kızdığın belkide zamanı geldiğinde terslediğin zamanları aklına getirirsin ya allah sabır ve sağlık versin bende acını paylaşıyorum şu anda
|
|
![]() |
|
emin08 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Nisan - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2011 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
Başın sağolsun kardeşim. Allah sabırlar versin.
|
|
Peugeot Partner 2.0HDI (2005)
|
|
![]() |
|
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
başın sağlolsun
|
|
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Başın sağolsun kardeşim.Allah Rahmet Eylesin.
|
|
![]() |
|
amb3558 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2011 Konum: nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
başın sağolsun kardeşim,Allah sabır versin,babanında mekanı cennet olur inşallah.
|
|
SÖZ GÜMÜŞ İSE SÜKUT ALTINDIR!!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
amin arkadaşlar teşekkür ederim hepinize allah razı olsun kardeşler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |