![]() |
|
ACI GÜNÜM ARKADAŞLAR |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2011 Saat 08:24 |
ARKADAŞLAR ÇOK AMA ÇOK ÜZÜLEREK DİYORUM Kİ 2 GÜN ÖNCE BABAMI KAYBETTİM HERKESİN BABASINA SARILMASINI DİLERİM O MÜKEMMEL BİR İNSANDI BABALARIN BABASIYDI ONU HİÇ UNUTMAYACAĞIM MEKANIN CENNET OLSUN BENİM BABAM SENİ ÇOK SEVİYORUM...
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok üzüldüm...Acını paylaşmak isterim. Duamı da ettim.. Başınsağolsun Allah sizlere sabır ve uzun ömürler versin.
|
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
![]() ![]() ![]() ![]() |
lütfen dualarınızı eksik etmeyin size yalvarıyorum dua edin herpimiz için
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Başın sağolsun. Allah mekanını cennet eylesin.
|
|
![]() |
|
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
başın sağolsun Allah sabır versin... |
|
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Başın sağolsun
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
10ur1 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 334 |
basın saolsun
|
|
![]() |
|
onurrdemirr ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1986 Kayıt Tarihi: 14 Eylül 2011 Konum: Mersin, Silifke Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı onurrdemirr
Emir Allahın kardeş, ALLAH RAHMET EYLESİN, başın sağolsun!....
|
|
Peugeot 206 1.6 XT 2000 model Manuel Benzin+ LPG(Fırtına Mavi) A Rh(+)
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Başın sağolsun kardeşim
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
ŞAHİN PEUGEOT EMRE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Kasım 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ŞAHİN PEUGEOT EMRE
başın saolsun allah sabır versin inşallah
|
|
ŞAHİN PEUGEOT OTO YEDEK PARÇA EMRE KARATAY
0506 341 52 21 EMRE_KARATAY_92@HOTMAİL.COM.TR |
|
![]() |
|
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Başın sağolsun, Allah geride kalanlara sağlık versin kardeşim..
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
AMİN arkadaşlarım cümlemize inşallah sabır versin hepimizin başı sağolsun
|
|
![]() |
|
burak6143 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ekim - 1982 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: Kasimpasa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burak6143
Kardesim basin sagolsun mekani cennet olsun insallah allah rahmet eylesin cok uzuldum gercekten
|
|
RC
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
dualarınızı eksik etmeyin ne kadar çok dua alırsak o kadar rahat olacaklar sizden tek istegim bu dualarınızı her çıkmaza düştüğünüzde( allah göstermesin ) her sıkıldıgınızda dua edin onlar bizim meleklerimiz bir melegim kaydı diğeri için yaşayacagım sizde üzmeyin lütfen
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Basiniz sagolsun. Allah geride kalanlara saglik sihhat versin.
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
başınız sağolsun kardeşim :( mekanı cennet olsun
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
amin cümlemizin geride kalan herkes sağolsun sağolun arkadaşlar allah razı olsun
|
|
![]() |
|
erkerd5429 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: SAKARYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erkerd5429
başın sağolsun kardeşim ALLAH mekanını cenet etsin sabırlar diliyorum fatiha okudum ruhuna
|
|
2003 1,6 xr benzin/lpg
54 tk 977 0 Rh (+) pozitif |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
allah razı olsun sizden hepimizden okuyun arkadaşlar bütün ölmüşlerimizin uğruna allah razı olsun
|
|
![]() |
|
repropark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: MALATYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı repropark
Allah babanızın mekanını cennet ruhunu şad eylesin, size ve tüm yakınlarınızada sabırlar versin.
|
|
307 1.6 Xt Triptronik (Çin Mavi)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |