![]() |
|
araç seçimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2011 Saat 03:29 |
206 xs modeli almak istiyorum. ama 1.4 ve 1.6 seçenekleri arasında kaldım. lpg taktırmayı da düşünüyorum alacağım bu araca açıkcası. eşimle birlikte kullanacağımdan 1.6 pek içimden geçmiyor. ama ben sıkılır mıyım 1.4 motorlusundan emin değilim. daha öncesinde honda jazz 1.4 fun manuel kullandım pek sinmedi içime. kasa ağırlığından dolayı 206 a hız konusunda sıkılır mıyım? aşırı sürat seven biri değilim fakat sollamaya çok rahat olmasa da çıkmak istiyorum!!! şimdiden tşk. ederim
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1.4 kullanıcsıyım performansı gayet iyi fakat gene de 1.6 16v yerini hiç tutamaz. Vergide farketmiyor onun için 1.6 derim. Bu arada her yeni üye gibi siz de kendinizi tanıtmanız lazım.
Bu bölümde Düzenleyen ose - 30 Kasım 2011 Saat 03:39 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tşk ederim
|
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bendede 206 var 1,4 gelsin şehir içi kafa tutayım gördüğün piyasa araçlarına bak bakalım sıkılıyormusun o zaman 1,4 iyi
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
şahincileri ağlatıyoruz 1.4 le birde 1.6 olursa vay hallerine :P (şahinde kullanmışlığım vardır :)) )
|
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |