![]() |
|
206 trigerle ilgili merak edilenler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
amonse ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2011 Saat 02:15 |
arkadaşlar deneyimimi paylaşmak istedim.aracım 160.000 km de...yeni aldım sayılır...triger normalde 80.000 km de değişir ve ilerleyen yıllarda bu 170.000 ve devam eder.ancak bu yıla göre de değişir.siz heniz 80.000 yada 170.000 yapmadınız ancak 10 yaşında bir aracınız var.o zaman dikkat etmelisiniz.ben değiştirmek istedim...peugeot servise gittim...her zamanki gibi yoğun bir ilgi ve özel muameleden sonra servis müdürü devreye girip fiyat çıkardı...500.tl parça işçilik kdv hariç....1 gün akşama kadar kalması gerek dedi...dışarda yaptırma dişli atlar yanlış takarlar falan dedi...halbuki servislerin çogu sanayideki ustaları kadrolarına transfer eder.fransadan servis ustası ithal etmezler :) sanayide takınca sıkıntılı oluyorda serviste olmama ihtimali mi var.neyse bir tanıdık beni ustasına götürdü...arkadaşlar buraya dikkat !
triger kayış bilya gibi bişey (takım dedikleri bu galiba) yağ yağ filtresi el freni ayarı arka disklerden söküp bişeler yaptı..subapları kontrol etti. fiyat = işçilik dahil 200 tl.. merak ettim triger değişiminde ne yapıldığını izledim.kayış lastik gibi bişey.sentetik bi maddedenmiş..hayret bu nasıl 80.000 yapar dedim...ama yapıomuş..bir de büyük bir kasnak gibi bişey var.bilyadan biraz büyük..bu iyi durumda dedi...200 tl ye bunları yaptırdıysam her 40.000 km de değiştircem.zaten ayda 30 km anca yapıorum..
|
|
![]() |
|
toprak ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Şubat - 1984 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güz<el paylaşım
|
|
FGRDFG FSDGDSFG DSG
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Güzel paylaşım sadece triger kayışı parça olarak ucuzdur sizin 1.4 veya 1.6 benzinli mi bilmiyorum. triger seti dersek bir de bilya içine girer. set olarak 80-110tl arasında değişir sadece parça fiyatı. İşçilik fiyatı ustaya bağlı. Trigeri değişmekle iyi yapmışsınız hiç değilse içiniz rahat bir şekilde binersiniz. Bu arada triger kayışın yapısını içinde çelik teller vardır bu yüzden uzun yıllar dayanır.
|
|
![]() |
|
seaman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2011 Konum: Eskişehir/ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
quzel paylasım bende deqişcem en yakın zmanda qecen hafta sorduqumda 177tl ancak nakıtde 150tl olr dedıler trıger setıne bakalm
|
|
2004 model 206 XS
_küçük ama etkili_ |
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben aracımı 142 binde aldım şimdi 145 binküsürde şimdi ben bu aracın trigeri değiştirilip değiştirilmediğini bilmiyorum ne yapmalıyım , garanti olsun die değiştiriyimmi 160 bine kadar gidiyimmi
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
servis 500 tl iyi fiyat vermiş normalde en az 800-850 tl vermeleri gerekir :)
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
benim usta işçiliğe 100 tl diyor , bu servis napıyor yav
![]() |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
ben 2. el araç aldığımda ilk yaptığım triger seti,yağ,yağ filitresi,hava filitresi,bujileri değiştirmek olur.şanzımanın yağına baktırırım eksikse yeniletirim,alt takım,rot balans ayarı herşeyi ile elden geçirdikten sonra binerim sonuçta ilk sahibi nekadar da full bakımlı dersede işimi şansa bırakmam 3 kuruşun hesabını yaparak 5 kuruştan olmamak için. Aracımızın bakımlarını zamanında düzenli ve kaliteli şekilde yaparsak aracımızda bize düzenli ve kaliteli sürüş keyfi verir.orjinal parçadan şaşmayalım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |