![]() |
|
arka stop lambası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2011 Saat 13:16 |
arkadaslar aracımın arka sağ stop lambası su alıyor ve içerde damla şeklinde kalıyor. değiştirmeyi düşündüm fakat yeni lambanın rengı daha koyu olacagı ve ikisinide değitirmem gerekecek diye vazgeçtim. şimdi söküp slikonlayım diyorum ama nasıl sökülür? lambanın kırmızı dış kısmı nasıl çıkar bilemiyorum. bilgisi olan ve paylasan olursa sevinirim.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benimde sol stop:) aracı yeni aldım (2005 206hdi) araç stock halde.. bu halde ledli stop takamam gitmes. bagaj içindeki krık yeri silikonladım dışından biraz azaldı ama tamamen kesilmedi. inş halledebilirsin kardeşim..
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
camı çıkarmadan içini saç kurutma makinası ile kuruttuktan sonra, dışından su alan bir yer varsa silikonla kapatabilirsiniz.Camı sökerken belki çatlayabilir ya da kırılabilir.
Düzenleyen 06ÖzGüR06 - 24 Kasım 2011 Saat 17:20 |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Silikondan sonra şeffaf folyo ile kaplanırsa güzel olur.Mesala şeffaf kırmızı folyo
|
|
![]() |
|
by_imp ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
benim sag sis farım da su alıyor far yarıya kadar su dolu şuanda nasıl sokuluyor bilgim yok
|
|
kerem gaziantep gazikent mah.
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
selam arkadaşim alttaki verdiğim link'e göz atarsanız üstadimiz anlatmiş arka stoplarin nasıl sökülüp montaj yapildiğini umarim işine yarar. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=6265&title=peugeot-206-ledli-stop-montaj |
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
EWET ARKADASLAR BİLGİ VE ÖNERİLER İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. İİKİ VARSINIZ
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |