![]() |
|
106 xr 15' jant :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
06KFA52 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2011 Saat 18:23 |
Arkadaşlar herkese merhabalar,, Aranıza yeni katıldım. 1 ay önce 1997 model 106 xr sahibi oldum. Aracı aldığımda herşeyi orjinaldi. Ben bu sadelikten sıkıldığım için dün bir lastik tamircisinde 15' 1 aylık cms marka jant buldum ve hemen zıplayarak aldım... Aracımın orj jantları 13' bu arada... Tabi jantları alınca lastik ihtiyacı doğdu, bu sebepten dolayı 165 55 11 ölçülerinde 4 adet sıfır lastik aldım ve taktırdım. İlk takıldığında aşırı bir sürtme oldu. Kaportacıya gittim ve arka çamurluk ağızlarını pompayla biraz açtırdım. Ön davlumbazlarıda ileri doğru çektirdim. Her şey normal gibi görünüyordu, bu gün arka koltuğa 2 arkadaşım oturana kadar. Hemen bir sürtme gerçekleşti ve adamlar binmeden geri inmek zorunda kaldı. Bu jantların görünüşü gerçekten çok hoşuma gitti ama ne yapabilirm? Koınu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim....
|
|
Üzülme der Mevlana, ve devam eder; Kaybettiğin her şey, başka bir surette geri döner...
|
|
![]() |
|
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yapabılecegını zaten yaptrmıssın dostum 14ü gecmıceksın o aracta
|
|
![]() |
|
06KFA52 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Hadi jantları götürüp geri verebilirim sonuçta 2nci el aldım, ama lastikleri ne yapcam şimdi :(
|
|
Üzülme der Mevlana, ve devam eder; Kaybettiğin her şey, başka bir surette geri döner...
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
jantların nereye surttugude onemlı kardesım lastıkcınınde bunları gozonunde bulundurması gerekırdı 165*50*15 taksaydın sanırım herangı bı surtme yapmazdı degıstırebılırler bı sorabılırsen fena olmaz |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Yanlış verdiğim bilgi için özür dilerim.... Lastik ebatları 185 55 15, Jantlar çamurluklara sürtüyor ve arka tampona
|
|
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
yok kardesım onemlı degılde dedıgım gıbı bısey yapabılırsın belkı
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
ford a olacak jantı yoksa pejoyamı aldın ? sürtme ofsettenmi acaba? et değeri nedir ?
senin araca 185 45 15 veya 185 50 15 olur şimdi baktım 55 fazla
Düzenleyen dukenukem82 - 03 Nisan 2011 Saat 19:49 |
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
Evet malesef 55 fazla geldi... sürtme lastik yanaklarından kaynaklanıyor.. Değiştirme konusuna gelince aldığım bayii aracın üzerine takıldığı için ve 15 km yol yaptığım için değiştirmiyor....
|
|
|
|
![]() |
|
Bu gün lastikleri aldığım yere gittim. Sağ olsunlar beni kırmadılar ve hemen lastikleri geri aldılar... Jantı aldığım çıkmacı lastikciye gittim jantı almadı :S ve verdiği cevap şok edici :D Abi ben senin parayı yedim :D Jantarı bırak satıp parasını öderim dedi... O sinirle çıktım ordan jantlarla beraber.. Lastikleri aldğım bayiye gittim durumu anlattım. Velhasılkelam adamlarla ahbab olduk... Beni tanıdğı sıfır jant satan bir yere götürdü ordan çok uygun fiyata aracıma uygun 14' jant aldık, sonrasında ona uyan sıfır lastik taktık... Sanki benim araç için tasarlanmış cuk diye oturdu :)) Eski jantlarıda satması için bıraktım onlara.... Yani kısacası sorunum çözülmüş oldu... Mesajıma cevap yazan tüm arkadaşlara ilgilerinden dolayı tek tek teşekkür ederim.... Keyifli forumlar.
|
|
|
|
![]() |
|
insomnia ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: B.paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 404 |
artık işin ehillerini mumla ararsın her sakallıyı hoca her tulum giyenide usta sanma :) |
|
306 1.6 XR şeytan kırmızı
Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa |
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
sorunun çözülmüş ne güzel işte
![]() |
|
pug 206 1.4 75 hp 8v 1999
zavoli sıralı lpg |
|
![]() |
|
Evet... Teşekkürler :)
|
|
|
|
![]() |
|
afterdarq ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı afterdarq
kardeş ben 195.45.15 rims ve lastık aldım ve harıka tavsıye ederim sürtme sorunumda yok
|
|
HY 106 ;)
|
|
![]() |
|
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
Biraz daha bekleseydin keşke hemen jantı vermene gerek yoktu bizim 106 xr dada 15 jant var bizimde tampona sürtüyordu tamponların birleşme yerinde tırnakları var onları kestirince sorun kalmamıştı fotoğraflarla anlatabilirdim ama iş işten geçmiş demek istediğim şu 106 xr a FLANŞ OLMASINA RAĞMEN 15 jant ve ince yanak lastik oluyor.
|
|
![]() |
|
yavuzselim.h ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2011 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yavuzselim.h
ya arkadaş lastik ve jantları naerden aldın veya ebatlarını jantmarkasını bana yollarmısn bende jant taktıracam üstünde orjinal 13 jant ve lastik var resimde gönderirsen sevinirim
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
tüh benle değişeydin ya
![]() Düzenleyen Üçyüzaltı - 24 Kasım 2011 Saat 21:23 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |