![]() |
|
TAVŞANIM COŞTU |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
asi_black ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı asi_black
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2011 Saat 12:33 |
|
ARKADAŞLAR HEBİNİZE MERHABALAR DUN TAVŞANIMI BAŞTAN AŞAĞI DONATTIK MUZIK SİSTEMİNDE ÖNCELİKLE PİONEER TS-W307D4 BAS 30 CM VE ORJINAL KABİNİ İLE KAPILARA SONY MARKA KOLAN ALINDI ARKAYA 2 ADET PIONEER 420 WOLT GÜCÜNDE KOLON ANFİ OLARAK İSE boshman anfi 1800w ANA UNUTE OLARAK PIONEER SEÇİMİ YAPTIK PIONEER DEH-2220UB SERİSİ TESİSAT KAPLOSU OLARAK İSE SİERRAYI TERCİH ETTİK EN KISA SÜREDE RESİM VE VİDİOYU SİZLERE SUNACAĞIM
VİDİO LİNKİ EKLEDİM ARKADAŞLAR
[URL=http://s1128.photobucket.com/albums/m484/asi_black6/?action=view¤t=206set.mp4]
Düzenleyen GökhaN - 23 Kasım 2011 Saat 19:43 |
||
ASLAN KUKREDİ DİYE KORKMA :D
|
||
![]() |
||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hocam yazılarını küçültürsen iyi olur.
|
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
![]() |
||
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
|
hayirlisi olsun...ii gunlerde kullan
|
||
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Hayirli olsun. Guzel gunlerde kullanin.
|
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sisteminiz hayırlı olsun kardeşim
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Hayırlı olsun, yazıları büyük yazmak bağırmak manasına gelir ...
|
||
![]() |
||
asi_black ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı asi_black
|
hadi ya cidden bilmiyordum gerçekden çok özur dileri
|
||
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
ortak hayırlı olsunda bu nasıl bir türkçe ?
kolan değil kolon, guçunde değil gücünde unute değil ünite kaplasu değil kablosu, arkadaşlar dikkat edelim güzelim Türkçe'yi ne hale getirdiniz.. |
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı asi_black
|
ankayan herkez anladı dikkatini çekerim ben konuşmuyorum yazıyorum senin gibi gece gunduz msnlerde facebooklarda milletle sohbet edip klavyemi geliştirmiyorum eminim ki sen turkçe konuşmayı bilmiyorsundur onun için gereksiz yorumlar yapmassan sevinirim konuyla ilgili ol yorum yapacaksanda
|
||
|
||
![]() |
||
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
|
güzel sistem dahada geliştirilebilir bende 10 dan sonra ses açtınmı korkmaya başlıyorum :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı asi_black
|
seninki baya sağlam bişey demekki kardeşim bagaj diye bi konu yok 206 da ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
aspirinxlarge ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aspirinxlarge
|
iyide video çekerken tüm sistemi çekseydin ya ben hiç bişey anlamadım valla , :) en azından nereye hangi kolonu koydun bağlantı şekli anfinin yeri vs. haksızmıyım ?
|
||
Sevene Can Feda Sevmeyene Elveda ! 206 XS 110hp Full Tesco
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı asi_black
|
abi haklısın da unuversitenin içinde çektim bu vidioyu
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
ßarış ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1995 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
|
|
||
<< Barış Yavaş >>
Peugeot 206 1.4 Sedan beyaz 2007 benzinli |
||
![]() |
||
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
|
kicker üstüne tanımam sert ve tok vuruşlar kapı titremeleri ve dikiz aynasının titremesinden arkayı görememek demektir :D |
||
![]() |
||
ßarış ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1995 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
|
![]() |
||
<< Barış Yavaş >>
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı asi_black
|
daha önce kullandım 38 cm ama çok sert vuruyo kafamı şişiriyo |
||
|
||
![]() |
||
|
|
||
<< Barış Yavaş >>
||
![]() |
||
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
|
DD olsun taştan olsun 1200 DD bas 4 adet kompenant 1500 mono amfi 1500 stero amfi şimdilik bukadar ilerde ekleme yapacam :))) güüüm güüümm çaaaat o çat seside ne hiiç arka cam düştü :))) olmalı
|
||
![]() |
||
|
aman abi camlara dikkat :) sistem güzel ama bütçe ister :)
|
||
<< Barış Yavaş >>
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |