![]() |
|
buji seçim konusunda yardim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
by_imp ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Kasım 2011 Saat 15:27 |
merhaba arkadaslar ben bujilerimi değişmeyi düşünüyorum bu tek tırnak cift tırnak olayi hakinda bilgim yok yakit tasarufu sağlıyacak buji kullanmak istiyorum yardimci olursanız sevinirim
birde arabam 3 gündür 1000 devirde pir pir ediyor motor ve egzoz egzoz sesinden çok beli oluyor bu neyden olabilir bilgisi olan varmi arkadaslar |
|
kerem gaziantep gazikent mah.
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben orjinallerinden yanayim. Orjinal peugeot kutulu.
|
|
![]() |
|
by_imp ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
orjinal bujiler kac tırnak oluyor peki
|
|
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lpg yoksa orjinal iyidir
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
şahin peugeot ile iletişime geç ben bujilerimi ordan aldım orjinal çift tınak 4 tırnak takılma fazla aracın orjinal ise orjinalini tak eğer motorun baştan aşşağı modifiyeli ise çift tırnak tak sadece buji ile perfonmans bekleme hep bu yanlışa düşeriz buji hava filtresi değiştirmekle extra bir perfonmans bekleme sana verecekleri en fazla 1 2 hp
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Benim aracta lpgde stop ediyor sabahları bosch lpg bujisini kullanmamda bi zarar olurmu ? bazıları motora zarar veriyor falan diyor
|
|
![]() |
|
anladim tskler yarin servise sokacagim arabayi bakalım ne diyecekler en buyuk sıkıntım araba 2 devire kadar boguluyor sanki motordan tuhaf bir pir pir sesi geliyor rolantide ise devir düşüp kalkıyor
|
|
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
|
|
|
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu ateşleme vsden olabileceği gibi kirli havafilitreside yapıyor alt devirlerde cansızlık
|
|
![]() |
|
yok hava filitresinden olmadigini biliyorum ne zaman kaputu açıp direksiyon hidrolik yağ pompasına veya motoruna dokunursam arabada bir değişiklik yaşıyorum 3 aydır calismiyan hiz göstergesi kendiliginden düzeldi
|
|
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
|
amonse ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
ben boch marka buji taktırdım.önceden aşırı derecede egzozdan beyaz duman ve yağ damlası gibi siyahımsı birşey geliyordu. boch marka buji taktırdım şimdi ne duman ne sıvı.hiçbirşey kalmadı...sizce bu normal mi
|
|
![]() |
|
gumus_5757 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 02 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gumus_5757
aracında lpg varsa tek tırnak tak derim ya orjinali yada bosch marka al . benim 106 da tek tırnak ngk marka buji vardı temizledikten sonra takarken teki kırıldı bende takım olarak bosch fr7dc buji aldım aracın performansı çok süper farketti.tavsiyem bosch veya orjinal al derim.tek tırnak
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |