|
Voltran bağlantı kaplosu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Üçyüzaltı
1. Vites 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2011 Saat 20:44 |
Arkadaşlar burda voltrana bakan doğru düzgün kimse yok lpgden anlayan atikerde çalışan yakın bi arkadaşım var ama ondada voltran bağlantı kaplosu ve programı yok bunları temin etme ihtimalim varmı ?
|
|
Üçyüzaltı
1. Vites 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Kimse cevab vermedi ama ben programı buldum
http://www.promannlpg.com/promanlpg1/TR/programlar-1/ şimdi sıra geldi ecu bağlantısı bulmakta olmadı yaparım |
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Ne gibi bir yardim istiyorsunuz anlayamadim.
|
|
Üçyüzaltı
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Büyük şehirlerde bu kabloların satılıp satılmadı , bulunup bulunmadığı hakkında bir bilgi . Kablodan kastım lpg beyni(ecu) ile pcyi birbirine bağlayan kablo lazım , burda yok çünkü aracım stop sorunu için pcye bağlanması lazımBirtane yer var oda bakmıyor , parça satmaya çalışıyor anca
Düzenleyen Üçyüzaltı - 18 Kasım 2011 Saat 11:28 |
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kabloyu bulsaniz bile programi dongle olmadan calistiramazsiniz. Dongle denilen alet programin lisansli olup olmadigini programa bildiren ve programin calismasini saglayan bir alet. Siz bu indirdiginiz programi calistirabiliyor musunuz?
|
|
Üçyüzaltı
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Görünürde program çalışıyor , yani yüklendi ve acıldı program arayüzü, tabi ecuya bağlandığında sonuç ne olabilir bilemiyorum .İlginiz için teşekkür ederim
|
|
Üçyüzaltı
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
İşte program arayüzü
|
|
Üçyüzaltı
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Bu arada arabada lpgde arıza ışığı yanıp sönüyor , ayamı gaza koyduğum zaman yani devirlendiği zaman sönüo, bayıraşşaya vitesteyken ayağımı gazdan çektiğimde bir süre sonra arıza ışığı yanıyor.
Düzenleyen Üçyüzaltı - 18 Kasım 2011 Saat 16:42 |
|
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://www.lpg-kits.com/interfaces.htm
sitesinde bu tarz kablolar ve yazilimlar mevcut. Hangi lpg kiti icin uygun olduklarida altlarindaki aciklamalarda yaziyor. Ancak bu isin tecrube yaninin onemli oldugunu dusunuyorum. Hersey tamam olsa bile uzerinde ugrasmaniz gerekecek. Zaten o durumda usta oldunuz demektir :) |
|
Üçyüzaltı
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Bunu ayarlayacak ben deilim saten , senelerdir lpgcide çalışan kankam yapacak tesisat olsa olay tamm yani
|
|
Üçyüzaltı
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Ben çözümü buldum kışın kısa mesafe dur kalkta şehir içinde benzin kullanacam , yaptım hesaba göre lpgye harcıyacam para ile benzin alsam kışı geçiriyorum saten 5 km gittikten sonra stop etmiyor, en iyisi benzin yoksa ışıklarda stop edince çalan kornadan dolayı birini dövecem
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |