|
Alınık Pioneer Teyp |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
oguzhandincel
1. Vites 25 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2011 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 123 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhandincel
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2011 Saat 13:16 |
|
Herkese merhaba,
Aracımdaki ses sistemini daha ileri seviyeye taşımak için 3 rca çıkışlı animasyonlu Pioneer teyp aramaktayım.Fotoğraftaki kasetçalarım ile takas olursa daha iyi olacak benim için ama takas olmazsada verebileceğim en fazla 250 tl.Satmayı düşünenler var ise irtibata geçelim lütfen.Kasetçalarımın ön yüzü fotoğraftaki kadar temiz olmasada buna yakındır. |
||
2000 306 sedan,Quartz.1.6 8v Otomatik.
|
||
baphomett
1. Vites 19 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı baphomett
|
|
bi dk arkadaşım elimde buna benzer bi teyp var bakıp haber vericem sana
|
||
oguzhandincel
1. Vites 25 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2011 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 123 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhandincel
|
|
Arkadaşım sağol.Bugün itibariyle 6050Ub almış olmaktayım.Konu silinebilir.
Düzenleyen oguzhandincel - 17 Kasım 2011 Saat 22:49 |
||
|
||
musictime
MISAFIR 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı musictime
|
|
bu teyp bende de var tuşları soyuldugu ıcın cıkarmak zorunda kaldım ve bayılıyorum bu teybe satsanız kaca satarsınız
|
||
efecelebi
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2011 Konum: Ankara - Akdere Durum: Aktif Değil Mesajlar: 184 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı efecelebi
|
|
Hayırlı olsun Oğuzhan bey :) |
||
1990 Model 1468 cc 8 valve Lancer
Ankara - Akdere 0530 242 80 08 Follow me Home cu :D |
||
oguzhandincel
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhandincel
|
|
Satılıklar konusunda ilan açmıştım gerçi ama burdanda yazayım :) 130 tl istiyorum cihaza.Ön tarafı fotoğraftakine yakın.İstersen kendi fotoğraflarını da eklerim sökünce.
|
||
|
||
oguzhandincel
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhandincel
|
|
Teşekkür ederim.Cihaz elime ulaşsın arabaya bağlayınca paylaşım yapıcam komple sistemi :)
|
||
|
||
musictime
MISAFIR 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı musictime
|
|
yeni bir foto yükleme şansınız var ise beklerim bayılıyorum bu cihaza ama temizini arıyorum hangi model di bu cihaz |
||
oguzhandincel
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhandincel
|
|
7900r kasetçalar yalnız bu teyp belirtmek isterim.Ses kalitesi gerçekten iyidir. Fotoğrafları altta.Telefonla çektim çok net değiller ama daha iyisini isterseniz yeni cihazım bağlandığında fotoğraf makinesiyle çekebilirim. |
||
|
||
oguzhandincel
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhandincel
|
|
Kardeş ciddi almayı düşünüyorsan 120'ye bırakırım sana en son.P.m yazacaktım ama gitmiyor.
|
||
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |