![]() |
|
sizce iyi midir? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2011 Saat 11:41 |
Hım pardon şehir içiymiş dalgınlıma gelmiş, şok olmaya devam
![]() Düzenleyen Üçyüzaltı - 18 Kasım 2011 Saat 11:45 |
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
![]() ![]() ![]() ![]() |
sitede yakıt bölümü fazla ilgilenilmiyor galiba :S 2 kişiye çok teşekkür ve saygılarımı sunarım
|
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
şehir dışı değil efendim şehir içi denedim :D başında yazdım şehir içi diye :)
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Hım şehir dışı olarak normal değerleriniz şehir içi sandım birden şok oldum
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
şehir içi denedim daha bugün aldım 100 km yaptıktan sonra 7,3 lt aldı oda 310 kuruş ediyor |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu yaktı şehir dışımı şehir içimi şehir içi ise mükemmel bir değer daha ne olacak
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
406 ların hastasıyım :) bilmem mi yoksa egzoz dumanını göstermez basacak olsanız :) dediğiniz doğru gaza gelmemek lazım
|
|
![]() |
|
hcbank ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1979 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: ankara\söğütözü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
gaza gelme pompacıya ödemeyi yapan sensin unutma arabam 2000 motor 1,6 lar sellektör yapınca arkadan sinyali verip kenara cekılıyorum napcan
|
|
hayatı gaz pedalı ile paspas arası yaşamak ...[vites sport konumunda]iken...05422048340
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
teşekkür ederim bende iyi düşünüyorum fulledim 100 km gittim doldurdum 4.26tl den 95 oktan 7.3 litre aldı bunuda hesapladım internet üzerinden 0.310 yakıt hesaplaması cıktı memnun kaldım bazen basıyorum basmasam daha güzel yakar diye düşünüyorum bayanları görüpte ezmemesi için beni mecburen basmak zorundayım :) |
|
![]() |
|
hcbank ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1979 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: ankara\söğütözü Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence güzel lpg li aracım 2,30 krş yakıyorum benzinde senin gibi yaksam bugün sökerim lpg yi allah bozmasın
|
|
hayatı gaz pedalı ile paspas arası yaşamak ...[vites sport konumunda]iken...05422048340
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
0.310 yani 310kuruş yakmış aracım nasıl bir tüketim benzinli 1.4 75hp motor felan güzel yani 2006 model bakımları hiç aksatılmaz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |