|
yeni başlayanlar için önerileriniz nelerdir? |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
mysterieux
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mysterieux
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
açıkçası arabayı bu haliyle kimse satın almaz, belki hurdacılar :) zaten satmak istesem eziğini göçüğünü boyasını yaptırıp öyle satmam gerekir, benden önceki sahibi en ufak vurukta, çizikte bile arabayı yaptırmış, el deymemiş yeri yok desem yeridir. yani zaten hatasız değil.. eh farzedelim boyatıp sattım yine gidip 206 bakıcam üstelik satabileceğim rakamın çok çok üstüne anca alabilicem.. kaldı ki arabamım motorunda ya da yürüyen aksamında bir sorun yok. yeni alacağım araçta neler çıkacak kim bilir.. hafif bir şekil yapıp kullanıp içime sinmezse satmak daha mantıklı ve karlı olmaz mı? neyse herkese teşekkürler, neler yapacağımı (gerçekten yaparsam) albayın dediği gibi tek tek fotolayıp aktarırım, yine gereken bir bilgi olursa sizlerden fikir alırım. sevgiler...
|
|
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eger tam anlamıyla renk değişeceksen motor araç içi tam olarak sökülüyor çünkü kaputu kaldırdıgında yada kapıyı açtıgında eski renk gözükmemesi için
kaplamak için gene vurukları onartman lazım bence nette biraz araştır yeşil olupda çok mükemmel olan 206 lar var |
|
Saleeh
2. Vites 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracın durumunu bilmediğim için öyle bir yorum yaptım. Gözümüzde canlandırmaktansa fotograflarını görsek daha iyi olur bence
|
|
I Love My Pug
1. Vites 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Yaptır kardeşim arkandayım 10 numara olur :)) bende belki yaptırırım ama yakışırmı acaba
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
ßarış
2. Vites 28 - Ağustos - 1995 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende yavaş yavaş başlamayı düşünüyorum arkadaşım.
1) Angel far* 2) ledli stoplar 3) Ses sistemi** 4) cam görünümlü tavan kaplama ( araç beyaz ise ) 5) 14...-17" jant 6) camlara film 7) blow of 8) yan marspiye 9) tavan spoiler 10) bunların birinden başlamak gerek :) benim tavsiyelerim bunlar bütçene göre başlarsın. |
|
<< Barış Yavaş >>
Peugeot 206 1.4 Sedan beyaz 2007 benzinli |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |