![]() |
|
Anlamlı Sözler |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 1011121314 20> |
Yazar | |
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazılarının TEK KURUŞLUK FAYDASI yok hayatıma...! İnanın, ZARARINA seviyorum :)
|
|
![]() |
|
tayfun115 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2011 Konum: antlya/manavgaT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfun115
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 sevgili varmış |
|
![]() |
|
tayfun115 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2011 Konum: antlya/manavgaT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 62 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tayfun115
BOYNUMA SURTEREK GOGUSLERININ ARASINDAN ASAGIYA KALCAMIN YANINA KADAR GETIRIP YUVASINA OTURTTUM CIKAN SLAK SESI BANA GUVEN VERIYORDU EMNIYET KEMERI SEN DE TAK…
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Bende her zaman herkesin onay verdiği şeyleri yapmadım; ama seçimlerle yaşayabildiğim gibi sonuçlarlada yaşayabiliyorum.
|
|
![]() |
|
Dediler ki; "yaşından çok daha olgunsun." Evet, dedim. Çünkü hep büyüklük bende kaldı...
|
|
![]() |
|
xpyhre ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Aralık - 1987 Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 737 |
Bizde keyfimize düşkün sosyal insanlar olabilirdik, hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı.
|
|
Peugeot 206 gti 2.0 (s16)
|
|
![]() |
|
harmus ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1965 Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
"Özgürlük, yoketmenin değil yaratmanın tılsımıyla bestelenmiş bir varoluş senfonisidir."
Düzenleyen harmus - 25 Kasım 2011 Saat 23:56 |
|
Sevgiyle Kalın.
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
Ne kadar zengin ve müreffeh olursa olsun, istiklâlden mahrum bir
millet, medenî insanlık karşısında uşak olmak mevkiinden yüksek bir
muameleye lâyık sayılamaz.M.KEMAL ATATÜRK
|
|
![]() |
|
Aynı yolu beraber yürüdüğümüzü sandığımız insanlar aslında bize sadece gidecekleri yere kadar eşlik ediyor..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Bill Gates bir lokantaya gitti ve 2$ bahşiş verdi.
garson dedi ki: " dün oğlunuz 100$ bahşiş verdi ve siz sadece 2$ mı veriyorsunuz???" Bill Gates dedi ki: " o milyarderin oğlu, bense bir çiftçinin oğluyum..."
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
onur163 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
kelime on numara :)
|
|
...hız yaşam kaynağıdır...
|
|
![]() |
|
herkes hakettiği kadar içecekse, o masadan en son ben kalkarım...
|
|
![]() |
|
"bugün ömrünün geri kalan kısmının ilk günüdür"
|
|
![]() |
|
06ÖzGüR06 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1987 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1559 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06ÖzGüR06
![]() |
|
![]() |
|
en azından edat değilim tek başına bir anlamı olmayan...
|
|
![]() |
|
Dişin olmak istiyorum, ağzın leş gibi koksa da orda yaşamak istiyorum.
Bana bakamadığın anlarda, kendimi çürüterek canını yakmak istiyorum. Çekip attığında yokluğumu her an hissetmen için... (Pucca)... |
|
![]() |
|
Büyümek; heves denilen şeyin geçmesi demekmiş meğer… (Pucca)
|
|
![]() |
|
O lanet yüzüğü hangi parmağına taktığın umurumda değil, tek bildiğim hayatımın kalanını seninle birlikte geçirmek istediğim...
![]() |
|
![]() |
|
Bazılarıyla Aramda Sadece İki SORUN Vardı :
Birincisi; ONLARA HİÇ GÜVENMEDİM....! İkincisi; BENİ HİÇ YANILTMADILAR....
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 1011121314 20> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |