![]() |
|
Forum Güncellemesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2011 Saat 19:10 |
|
forum güncellenmesi başlamıştır. En kısa sürede tamamlanacaktır.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Son ileti gönderilen konular daha öne çıkmalı Gökhan Beyçç
|
||
![]() |
||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sitenin teması birden değişti bende diyorm ne oluyor
![]() |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
düzelticem en kısa zamanda ayarlamalara başladım.
|
||
![]() |
||
altantezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
|
Yaptım oldu :D
söktüm motorun olduğu yeri motorun sunroofu tuttuğu yer çıkmış yerinden taktım sonra denedim olmadı resetledim olmadı düğmeye yağsız kontak sprey sıktım resetledim takır tukur yaptı sonra bi tamamen açıldı açılırken bişeyler ezdi sanırım pislik vardı uzun süredir tamamen açmamıştım sonra yukarı kalktı ve yerine oturdu düzeldi yani işin kısası :) |
||
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003
! Kara Kedi ! |
||
![]() |
||
altantezcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Mayıs - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Temmuz 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altantezcan
|
yanlış yere yazdım forum yenilenince benimde beynim karıştı :D kusura bakmayın bu arada forum daha bi iç açıcı olmuş tebrikler.. |
||
Peugeut 307 1.6 XT Premium 2003
! Kara Kedi ! |
||
![]() |
||
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
|
![]() |
||
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
||
![]() |
||
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
|
Arkadaşlar acele etmeyelim, güncelleme bitince görüş ve önerilerimizi sunarız
|
||
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
||
![]() |
||
|
forum güncellemesi sorna yenilikleri sisteme uydurmaya çalışıyorum. Elimden geldiği kadar isteklerinize cevap vermeye çalışıcam.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Sen bakma kimseye Gökhan Bey,bu sitenin eskileri olarak forumun ne kadar faydalı olduğunu,tek amacın yardımlaşmak olduğunu bilenler olarak çalışmalarında başarılar diliyoruz.Her zaman sizin ve forumumuzun arkasındayız.
|
||
![]() |
||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Canlı bit tema olmuş. güzelleşiyor yavaş yavas.
|
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
|
Teşekkür butonu. Facebook tweeter google+ paylaşma ve beğenme eklentileri eklenmiştir.
Şifremi unuttum bölümü eklenmiştir.
Diğer özelliklerlede ilgileniyorum. |
||
![]() |
||
|
Düşüncelerin ve duyarlılığın için teşekkür ederim. Beni anlayan birinin olduğunu bilmek sevindirici.
![]() |
||
![]() |
||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
muhtemelen güncellemeden kaynaklanabilir ezel abi
|
||
|
||
![]() |
||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
gormedım abi özel mesajmı attın hangi ekran ile kol ?
|
||
|
||
![]() |
||
|
ingilizce bölümlar bu ara fazla olabilir. Türkçeye çevirmekle uğraşıyorum. En kısa sürede güncellemeleri bitiricem.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
Çevirme abicim ingilizcemi geliştiriyorum burda
|
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
Başkan neden forumda son 30 konu 15 e düştü
|
||
|
||
![]() |
||
|
30 çok ya sayfa çok uzun oluyor. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |