![]() |
|
Bu jantlar 206 'ya takılır mı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Selo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1990 Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok mu sallar arabayı?
![]() |
|
Açılın ben tercümanım!
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
45 yanak dışında herşey güzel.
|
|
![]() |
|
Selo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1990 Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
Evet şeklini ben de çok sevdim, peki sizce gri renk araca gider mi hocam? Bir de, fiyatı konusunda ne diyorsunuz, uygun mu sizce?
|
|
Açılın ben tercümanım!
|
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence takılması lazım 8 delikli ve fiestalarınki geneli uyuyor şekilde güzelmiş :)
|
|
![]() |
|
Selamlar. Şu ilandaki jantı almaya karar verdim, sizce 206'ya takılır mı? Fiyatı nasıl sizce?
|
|
Açılın ben tercümanım!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |