![]() |
|
İlk arabanız neydi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2011 Saat 18:23 |
|
Benim ilk arabam flash 1700 dü onun yerini Q7 de alsam dolmaz , bazen özlüyorum benim keratayı bazen önümden geçiyor alan arkadaş geçen önümden geçti bastım makası
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kuması ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
106 Quiksilver. Yeri asla dolmaz.
![]() |
||
![]() |
||
|
benim bu 3. aracım arada kısa süreli başka araçlara kaysakta bu bundan önceki iki aracımla çok vakit geçirdim.. ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
77 model binek tip renault 12 benden büyüktü ağabey derdim kendisine çok zaman yolda bırakırdı.
![]() |
||
![]() |
||
|
buda doblom şimdi babam kullanıyor:)
![]() ![]() |
||
![]() |
||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
|
şahsen ilk aracımı koymak istemiyorum :)
|
||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
||
![]() |
||
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benim ilk arabam 93 model şahindi ilk göz ağrım o zamanlar benim gözümde ondan daha güzel yeryüzünde araba yoktu neydi o günler be :)))
|
||
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
||
![]() |
||
|
13 mayıstı erzuruma kar yağmıştı ne gündü ya eve gidene kadar çok zorlanmıştım yazlık lastiklerle:)
|
||
![]() |
||
|
2000 ya da 2001 idi yanlış olmasın 19 Mayıs günü kar yağmıştı. 2 cm yerler bembeyaz olmuştu. Vay be gençlik zamanlarımızdı. İhtiyarladık |
||
![]() |
||
|
1.arabam 1990 isuzu tfr kamyonet . . . . . . . . . 11.arabam 2005 peugeot 307 HDI XT
|
||
![]() |
||
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
||
![]() |
||
|
o resmi bulamadım bulamadım bulabilseydim 6 haziranda palandökende kar yağarken resmimiz vardı bide:) |
||
![]() |
||
|
vakit çabuk geçiyor 2008 de öğrenciydim şimdi 4. yılında bi öğretmen:)
|
||
![]() |
||
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
|
2001 de üniversitede öğrenciydim şimdi 7. senesini doldurmuş bir mühendisim hey gidi arabada neymiş
biz geldik gidiyoz bee...
|
||
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
||
![]() |
||
|
Hem de ne çabuk geçiyor. 11. yılımı çalışıyorum. Erzurum bir başka şehir. Şimdi Emirgan'da oturup bir çay içmek vardı sıcak sıcak. |
||
![]() |
||
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
|
ooo ben daha üniversite öğrencisiyim siz şimdi şanslı dersiniz :D hadi biri benim yerime yarından itibaren 2şer 3er 9 sınava girsin :D
|
||
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
||
![]() |
||
|
2000 model 106 quiksilver sanroflu klimalı super bır yer ucagı cep dusmanı :)))
|
||
![]() |
||
|
abi orayı katlı otopark yapıyoruz diye mahfettiler hiç gidilmez oldu:) ama ilk seneler bizde çok takılırdık ne güzel günlerdi bee |
||
![]() |
||
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Herkesin ilk göz ağrısı pahabiçilemez demekki , bende öğrenciyim vizeler başlıyor harita kadastro , elektirikçilik abimden dolayı
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
|
Resimdeki yer 19 mayıs üniversitesinin önümü ?
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |