![]() |
|
olay budur ya:) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2011 Saat 17:37 |
hoşuma gitti paylaşayım dedim,
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=KTl_Hf_sfCo bi türlü çıkmadı ekrana video seyredin mutlaka:) Düzenleyen htasay - 13 Kasım 2011 Saat 17:39 |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sen genede bu kadar basma
![]() |
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
yol bilgisayarında güncel yakıtı gösterseymiş keşke :D
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
ben daha 130u geçmedim oda merak ettim bakalım nasıl gidiyor baktım gidiyor ondan sonra dedim yeter bu kadar bekarken tam gazdı hayatımız şimdi yarım gaz :)
|
|
![]() |
|
ben 180e kadar bastım fakat yol bilgisayarı "böyle gidersen yolun sonunu çabuk görüceğin gibi deponun dibinide çabuk görürsün" deyince direk ayağımı gazdan çektim
![]() |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben 200 km yi demiştim bizim aslanla samsun yolunda lpg
![]() |
|
![]() |
|
O kadar hız yapmak akla cebe sağlığa zarar. Sakin gitmek sağlam gitmek geç gitmek en iyisi.
|
|
![]() |
|
ben 180e kadar bastım fakat yol bilgisayarı "böyle gidersen yolun sonunu çabuk görüceğin gibi deponun dibinide çabuk görürsün" deyince direk ayağımı gazdan çektim [/QUOTE]
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() hehehe harbi bir baktım 20 litreyi gördüm 100kmde ve gözümün önünden maaşım film şeridi gibi geçti.ayağımı okadar hızlı çekmişimki gaz pedalından dizimi dreksiyona çarptım.dizim acıdı
![]() |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
LPG yi bu konuda çok seviyorum özgürce gaza asılabiliyorsun 180 le gidersem bütün yolu 27 kr yakar en fazla
![]() ![]() |
|
![]() |
|
walla 27 krş yakıyorsa harika
|
|
![]() |
|
06K3892Böcüük ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Haziran - 1996 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06K3892Böcüük
206 gti aracımla o 210 göstergesını sayısız kere geçtim tam ortaya getirmiştim bi kere ibre cubugunu araba bana mısın demiyordu köpek gibi gidiyor yav
|
|
06K3892 --->2001 Model 206 Gti 2.0 151Hp Böcüük .)
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Allah korusun... |
|
![]() |
|
Cüneyt ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1990 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2011 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
çok rahat çıkmış gibi o süratlere bence iniş aşağıya basmıştır. birde araç 206+ mı ?
|
|
2004 // 206 1,4xt 16V 90bg Benzinli Full
Şehitkamil/G.Antep |
|
![]() |
|
Doğan CABA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2011 Konum: istanbul / Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Doğan CABA
bir önceki aracım 206XT full+full1600cc idi onunla 210km hız gördüm kastomonluya asker ziyaretine gitmiştik ben dahil 6 kişi aracta doğru dürüst 150km den asaya hıc dusmeden 180/210km arası hızla kompile banamısın dememişti ama ıkıbucuk depo benzın yakmıstım o gıdışte ıctı resmen :)
şimdiki aracım 206XR 1400cc otomatik bununla henüz 160km yi gecmedim otomatik birde ABS olmadığı için basmıyorum fazla.. pug lar fena kacıyor ama yolun kesınlıkle kuru olması lazım yoksa çok sakat hayatta durmuyor ve cok savuruyor..aman dikkat.. |
|
/// PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE
0554 600 1993 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |