![]() |
|
herkesin görüşünü bekliyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ama bir dışa dönük jantla harika durur du ya :( şu paranın gözü kör olsun jantlarda deli para
|
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
bende orjinal seviyorum fakat sisli bir tampon almam lazım almışken bu tamponun plakalıgına kadar bayıldım sadece kenarları biraz dışarıda gibi geliyor orası da biraz içten olmuş olsa tam gözümü karartacam ama ondan emin olmayorum |
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Gayet hoş.
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
orjinalden şaşma.
|
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
madem fiyatı bu kadar uygun,ön arka tampon +yay+jant tercihen bi angel mercekli far 'tamamdır' dedirtir.
|
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
malesef ses sistemi full var agzına kadar dolu ama dışı stok yan marşpiyellerle sadece ön alsam galiba olur gibime geliyor ama bilemiyorum plakamıda karbon kaplatacagım ufak tefek birşeyler yapıyorum tabiki az çok
|
|
![]() |
|
loiz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2011 Konum: samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
aracınızın dışı stock haldeyse sadece tampon olcaksa abartı duracağını düşünüyorum..ama angel far yan marşpiyel siyah tavan gibi ekstralarla birlikte güzel durur.
|
|
harder.better.faster.stronger
'04 206 XT 1.4HDI şeytann kımızı '04 golf V 1.6FSI siyah |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
foto olmadı anlamadım bende :S link vereyim
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |