![]() |
|
206 enjektör sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
guanoapes ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı guanoapes
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2011 Saat 00:27 |
merhabalar 2006 206 benzin-lpgli aracım var manisada yaşıyorum 1ay öncesine kadar çok menmun olduğum aracım şuaralar beni bıktırdı resmen son 1 aydır baskı balata-şanzuman rulmanları-bobin-gergi seti değişti şimdide aracım sabah 5-6marşla çalışıyor gaza geçene kadar araç felç tekliyor gaz yemiyor ve aracı kaldıramıyorum gaza geçince rahatlıyor izmirde bir servise götürdüm bana enjektörlerin birinin bozulmuş olabileceğini ve aracımın bir kaç günlük işi olduğunu söylediler benzin pompasınında ihtimal dahilinde olabileceğini söylediler artık çok sıkıldım ve satma noktasına geldim sizce ne olmuş olabilir?cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
|
|
![]() |
|
erden1978 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Ekim - 1978 Kayıt Tarihi: 16 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erden1978
![]() ![]() ![]() ![]() |
LPG De iken arıza ışığı yandımı.Kendi aracımda lpg de kullanırken arıza ışığı yanınca aynı sorunları cıkarıyordu.Arızayı silince sorun düzeliyordu.
|
|
![]() |
|
guanoapes ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı guanoapes
yok hocam lpde sorun yok arıza lambasıda yanmıyor araç benzinde çok zor çalışıyor ve devamlı bir sallantı özellikle sabah çok zor gidiyor gaza geçince araba rahatlıyor..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benzin otomatiğinden yapıyor olabilir onuda kotrol ettirin.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
unutmadan birde yakıt filtresini temizlettirin eğer kirli yakıt filtreyi tıkadıysa aynını yapar.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı guanoapes
benzin filtresi ve bobin yeni değişti ancak hiçbir değişiklik yok benzin otomatiği denen parça nasıl birşey hocam?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |