|
Subwoofer seçimi |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 6> |
Yazar | |
ßarış
2. Vites 28 - Ağustos - 1995 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2011 Saat 20:36 |
Arkadaşlar 300 tl bütçem var ve bu wooferlar arasında kaldım sizinde tavsiyeniz varsa bilmek istedim. Benim için önemli olan bass sesi yardımcı olursanız sevinirim.
bunlarda resimleri :
Düzenleyen Otobanfaresi - 18 Kasım 2011 Saat 22:55 |
|
<< Barış Yavaş >>
Peugeot 206 1.4 Sedan beyaz 2007 benzinli |
|
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
neden ama 38 cm ?
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
ßarış
2. Vites 28 - Ağustos - 1995 Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2011 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 214 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
38 ler daha sert vuruyor diye duydum o yüzden tercih ettim bagaj hacmimde var.
|
|
<< Barış Yavaş >>
|
OkaN
1. Vites 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hım by ersin var o anlar bu işlerden ona danış
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
JBL derim..
|
|
34sea45
1. Vites 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sert vursun istiyosan o listedeki 3 marka bi işine yaramaz
aradıgın ürün kicker yok vurdumu uzasın dersen jbl sen bunu neyle besliceksin ? |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eğerki 38 cm kesin kararlı isen kesinlikle kicker derim... tabi aldığın ürünün verilerine göre kabin litre hesabıda çok önemli ..ayrıca dinçerimin dediği gibi elinde anfi varmı ?? eğer var ise anfinin değerleri nedir markası nedir ?? bize net bilgi verirsen sana yardımcı olmaya çalışırız dostum ..
Düzenleyen by_ersin - 10 Kasım 2011 Saat 22:47 |
|
gozem
2. Vites 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ewt, ilk önce anfini söylemelisin, ona göre sub tercihi ve litre hesabı yapmak lazım
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
musictime
MISAFIR 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı musictime
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
kicker kicker kicker ötesi yok subwooferde kralını da tnımm L serisinin ve cvr serisinin
|
|
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
Sert basslar için kicker mümkünse onu mono anfi ile besle o zaman gör onu |
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
DD aralarındaysa alabılıyorsan tabı kı DD dıgerlerıne bakman bıle hata
|
|
Platinium
1. Vites 20 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: İST. / Bağcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 487 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Platinium
|
Kıcker tabikide :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dd varken aralarında nasıl baska bass onerılerı gelıyor anlamıyorum :)
|
|
ßarış
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle tavsiyeleriniz için teşekkürler. anfim yok bassı alıp ona uygun mono anfi alıcam. Tabikide sert bass istiyorum benim için midler falan önemli değil vurduğunu hissettiricek titretecek bi bass istiyorum DD ile KİCKER arasında kaldım.
|
|
<< Barış Yavaş >>
|
ßarış
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
<< Barış Yavaş >>
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kicker ve DD markalarını kıyaslamak BMW ve Mercedes kıyaslamasına benzer bence. Bu iki üründen hangisini alırsan al pişman olmazsın.
|
|
ßarış
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
peki teşekkür ederim saolun. aklıma bişey daha takıldı DD 1600 watt 850 rms kicker 1000 watt 500 rms diye biliyorum fark etmiyor mu ?
Düzenleyen Otobanfaresi - 11 Kasım 2011 Saat 21:54 |
|
<< Barış Yavaş >>
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
DD yi besleyecek sağlam bir anfi alırsan eğer DD arabanın içinde bütün tüylerini titretecek güçte ve temizlikte ses verecektir. Söylediğin gibi RMS ve Watt değerleri şu anda DD markasını daha cazip kılıyor. DD markasının kendi Anfi lerinide incelemeni tavsiye ederim. Profesyonel denilince adamlar çok başarılı. Dün akşam arkadaşımın dükkanında DD nin yeni seri anfilerini gördüm ve içim gitti cihazlara.
|
|
ßarış
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hm peki fiyatı nedir ?
Düzenleyen Otobanfaresi - 11 Kasım 2011 Saat 21:52 |
|
<< Barış Yavaş >>
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Zor soru sordun. Fiyatlarını sormak aklıma gelmedi. Ben yarın senin için öğrenir buraya yazarım modelleri ile birlikte. Sende araştırırsın verdiğim bilgilere göre...
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123 6> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |