![]() |
|
Lütfen yardım. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sekosese ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Nisan - 1990 Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2011 Konum: Çanakkale / Ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2011 Saat 20:14 |
Selam arkadaşlar iki ay kadar önce 206 quiksilver sahibi oldum bu benim ilk arabam o yüzden en küçük problem bile beni çok rahatsız ediyor..
Otomobilimde arkadan gelen bir gıcırtı seni var araba hafif yükseltili bi yerden geçince arkadan gıcır gıcır ses geliyor ilk sorunum bu çözüm önerileri nedir ? İkinci sıkıntım sanırım sağ arka amortisörümü patlattım en ufak çukurda küt küt vuruyor bana kaça mal olur sağ arka amörtisör ? Son olarak araba rölantideyken ve direksiyonu sağa sola çevirirken gelen o ses, bu benim canımı çok sıkıyor, direksiyon powerından olduğu söylendi kutunun değişmesi lazımmış bu büyük bir sıkıntımıdır daha önce değiştiren verim alan varmı ve buda kaç mal olur ? Şimdiden yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...
Tanıtma Konusu Açmak İçin Lütfen; Bu Linke Tıklayın:http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
dıreksıyon 307lerde sureklı bı vınlama sesı yapıyo 206larda aynımıdır bılmıyorum ama bızde bı sorun cıkmıyo ve 206 larda torsıyon olmazı lazım quıcklerı bılmıyorum ama 206larda torsıyon var arkada onlara baktırman gerekır
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
benimkide vınnn vınnn hatta arada ara gazı bile veriyo:) 307 olsaydı arkadaki küt küt sesini çözerdik:) ama 206 bilen arkadaşlar yardımcı olabilir
|
|
![]() |
|
arkadan gelen ses torsiyon arızası....
torsiyon bilyaları dağılınca gacır gucur ses gelir. maliyeti 400-450 tl civarı
|
|
![]() |
|
Aynen sorun torsiyonlarda. Bende de var o sıkıntı. Müsait olunca yaptıracağım. Benim 106'nın arka tekerlerin ikisi için torsiyon tamir takımı 140 TL tutuyordu. 206 ile arasında maliyet açısından ne kadar fark olur bilemiyorum ama 400 450 tutar mı ki?
|
|
![]() |
|
hoş geldin aramıza hemşerim benim 306 da da yapıyor o direksiyondan gelen sesi hatta boşta iken direksiyonu çevirdiğinde rölanti hafif oynuyor ama alıştım...
![]() |
|
![]() |
|
Sekosese ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Nisan - 1990 Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2011 Konum: Çanakkale / Ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Saolasınız arkadaşlar bilgiler için.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |