Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Peugeot Jant Lastik Seçimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 106 QS Lastik Jant Aldım...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

106 QS Lastik Jant Aldım...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gravis_pro Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
09 - Şubat - 1977

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı gravis_pro Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 106 QS Lastik Jant Aldım...
    Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2011 Saat 11:50
Lastikler Kumho 185/55/14 KU31 Ecsta
Jantlar HRS ama tam adını bilmiyorum. ET değeri 20. Herhangibir sürtme vs. yok.
Lastik Fiyatı 500 TL. Jantlar 525 TL.
Almak isteyenlere fikir vermesi açısından belirtiyorum.
Yalnız biraz düşürmek gerekiyor sanki.

Görüşlerinizi, eleştirilerinizi bekliyorum.

Selamlar...

106 Quiksilver in orjinal lastik ebadı 165/65/14, üzerinde aldığımda 175/65/14 vardı. Şimdi 185/55/14 oldu. Aşağıdaki çizimi hazırladım. Aralarındaki farklar daha net görülüyor.

Düzenleyen gravis_pro - 06 Kasım 2011 Saat 20:15
Yukarı Dön
tayfundoner Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
18 - Temmuz - 1993

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tayfundoner Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2011 Saat 11:56
hayırlı olsun jantlar güzelmiş araçtada çok hoş durmuş.
TYFN DNR
2000 PEUGEOT PARTNER 1.9 D
TYFN_DNR28@hotmail.com

Gurbetçi Çotanak 028
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2011 Saat 12:08

hayırlı olsun güle güle kullan...

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2011 Saat 12:36
Çok Hoş Bir Tasarım daha Önceden Rastlamadığım Bir Model..
Araca Çok Güzel Uyum Sağlamış...
Hayırlı Olsun Güle Güle Kullan 
Yukarı Dön
sedataksu Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
21 - Eylül - 1978

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sedataksu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2011 Saat 13:16
Hayırlı olsun güzel olmuş.
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal
Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler...
* 28 ÇOTANAKLAR *
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
09 - Şubat - 1977

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı gravis_pro Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2011 Saat 13:22
Teşekkür ederim. Bu arada jantın marka ve modeli
Hiojin H-412
Yukarı Dön
106_Quiksilver_07 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 106_Quiksilver_07 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2011 Saat 02:13
güzel olmuş allah kaza bela vermesin inşallah,ama eksikler var.aynalar boyanması lazım az yere yakın olması lazım ha bide rüzgarlık lazım tabi isteğe bağlı far stop takımlarıda inş bu şekilde yada buna benzer bişeler yaparsın o zaman daha daha ve dahada güzel olabilir ;) ;) 
106 Quiksilver 07
Yukarı Dön
106_Quiksilver_07 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı 106_Quiksilver_07 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2011 Saat 02:14
106 Quiksilver 07
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2011 Saat 08:22
hayırlı olsun allah çiziksiz kullanmak nasip etsin
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2011 Saat 08:39
Masallah Gokhan abı gule gule keyıfle kullanmanı dılerım. Bakıyorumda sende benım gıbı Kumhocu olmussun Sırıtma 
Haberım olmasa gızlı kapaklı ısler dıye sanada baslardım ama Allah tan haberım var yanı Embarrassed
Araca uygun ofset degerınıde bılınce ıste boyle 10 numara oluyor Alkış
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2011 Saat 09:27
Güle güle kullanın Gülme Aracınız da çok temiz görünüyor. Arka bagajdaki logoyu stickerla kaplamanızı öneririm. Yeni gibi duruyor.              

(bkz:http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=17456&KW=arka+logo&PN=3&title=106-arka-logo )

Düzenleyen Alicangulpinar - 10 Kasım 2011 Saat 09:37
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2011 Saat 09:33
hadi güle güle kullan ...orası sebil değilmi ?? güngörende ?? bende ordan almıştım jant lastik ... lastik olarak markayı aynı kullanıyoruz... Thumbs Up

Düzenleyen by_ersin - 10 Kasım 2011 Saat 10:12
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2011 Saat 09:45
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

hadi güle güle kullan ...orası sebil değilmi ?? güngörende ?? bende ordan almıştım jant lastik ... aynı markayı kullanıyoruz... Thumbs Up
kanka jantlar aynı ama metalik gri de senin araçta durduğu gibi durmuyor Unhappy
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
09 - Şubat - 1977

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı gravis_pro Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2011 Saat 10:58
Orjinalini yazan: 106_Quiksilver_07 106_Quiksilver_07 Yazdı:

güzel olmuş allah kaza bela vermesin inşallah,ama eksikler var.aynalar boyanması lazım az yere yakın olması lazım ha bide rüzgarlık lazım tabi isteğe bağlı far stop takımlarıda inş bu şekilde yada buna benzer bişeler yaparsın o zaman daha daha ve dahada güzel olabilir ;) ;)
Aynaların tırnakları sorunlu malum. Değiştiğinde boyarız artık. Rüzgarlık 1 hafta içinde elimde olur. Stoplar 3D olanından ikinci el buldum. Biraz atraksiyon çekip sitede beğeniye sunarız. Yaylar aklımda ama biraz daha tecrübe edinelim. Fikir oluşsun kafamızda :) Farlara gelince benim kuzen belki 106 QS sini satarsa elinden alırım diye bekliyorum :) Tavsiyelerin aklımda Sağol.

Orjinalini yazan: ümitarmatli ümitarmatli Yazdı:

hayırlı olsun allah çiziksiz kullanmak nasip etsin

Teşekkür ederim. Aynı dileklerimle...

Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Masallah Gokhan abı gule gule keyıfle kullanmanı dılerım. Bakıyorumda sende benım gıbı Kumhocu olmussun Sırıtma
Haberım olmasa gızlı kapaklı ısler dıye sanada baslardım ama Allah tan haberım var yanı Embarrassed
Araca uygun ofset degerınıde bılınce ıste boyle 10 numara oluyor Alkış

Sağol Cem. Dediğin gibi Yaşasın Kumho Kardeşliği Embarrassed Offset işi aynen dediğin gibi. 16-18 mm olacak dedim. Takan yer 106 larla haşır neşir olduğu için 20 offset takalım. Beğenmezsen, sürterse hemen geri sökerim merak etme güven dedi. Denedik bir sorun çıkarmadı. Ama lastik çapı biraz küçüldüğü için yaylanmak gerekiyor Gülme Onu da zamanı gelince danışırız artık.

Orjinalini yazan: Alicangulpinar Alicangulpinar Yazdı:

Güle güle kullanın Gülme Aracınız da çok temiz görünüyor. Arka bagajdaki logoyu stickerla kaplamanızı öneririm. Yeni gibi duruyor.
(bkz:http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=17456&KW=arka+logo&PN=3&title=106-arka-logo )

Logonun tabanına kargon kaplama yaptım. Üzerine Peugeot arması yapıştırmayı düşündüm. Olmazsa verdiğin link aklımda. Temin edip dediğin gibi  yaparız. Teşekkür ederim.

Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

hadi güle güle kullan ...orası sebil değilmi ?? güngörende ?? bende ordan almıştım jant lastik ... lastik olarak markayı aynı kullanıyoruz...Thumbs Up

Sağol. Aynen Sebil Tuning. Bende Güngören Sanayi mahallesinde olduğum için gidip gelirken görüyordum.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2011 Saat 11:37
Öncelikle hayırlı olsun abicim,güle güle kullanın,eğer çıkma değilde sıfır alırsam bende lastikte Kumho tercih edicem gibi,Cem abi nereye biz oraya adeta :))) Bu Sebil'de çıkma jant bulunur mu ki ???
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2011 Saat 14:40
güle güle kullan arkadaşım bende bulabilirsem jantlarımı 5 kollu olan orjinallerle değiştirmek istiyorum ama nasip artık
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2011 Saat 14:45
Orjinalini yazan: csalli csalli Yazdı:

Öncelikle hayırlı olsun abicim,güle güle kullanın,eğer çıkma değilde sıfır alırsam bende lastikte Kumho tercih edicem gibi,Cem abi nereye biz oraya adeta :))) Bu Sebil'de çıkma jant bulunur mu ki ???

Cıhanım kardesımsın Gülme Sen jant arıyorsan arastırır buluruz. Heryerde cesıtlı cıkma jant mevcut... Sen ıstegını bana soyle Göz Kırpma
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
09 - Şubat - 1977

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı gravis_pro Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2011 Saat 21:43

Sağol. Teşekkür ederim. Kumho lastikler güzel. Hele bu modeli desenleri de güzel. Hamuru da güzel. Michelin de aynı ebadın 220 TL olduğunu düşünürsek daha da güzel :) Sebil de çıkma jant görmedim. Sorarım istersen yarın.

Orjinalini yazan: htasay htasay Yazdı:

güle güle kullan arkadaşım bende bulabilirsem jantlarımı 5 kollu olan orjinallerle değiştirmek istiyorum ama nasip artık

Hayırlısı ve daha güzeli nasip olsun İnşallah.

Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Cıhanım kardesımsın Gülme Sen jant arıyorsan arastırır buluruz. Heryerde cesıtlı cıkma jant mevcut... Sen ıstegını bana soyle Göz Kırpma

Cem hızır gibi yetişti :)
Yukarı Dön
alisuat Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
28 - Ağustos - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı alisuat Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2011 Saat 11:38
ben bu konuyu gördüm birşey sorayım,

arcımda 185 65 15 var,ben yeni lastik alacam mesela 195 55 15 olur mu yada 190 60 15 ,190 55 15

neye göre bunu seçiyoruz. en uygun ebat hangisi olur yoksa illa orjınal neyse ondan mı olacak. belli bir fark war mesela y195 55 15 te yüzde 4.1 yani 3 ten fazla uygun olmuyor diyorlar.
2007 opel corsa 1.4 Enjoy SP AT TWP,2009 Toyota corolla 1.6 Elegant AT
0554 941 25 90
A(+)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2011 Saat 13:35
Güzel jantlar ama biraz düşürmek lazım
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 931 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6181 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1103 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 283 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3586 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49304 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 518 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 338 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 560 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 87 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4382 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1809 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1026 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 765 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1753 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28829 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3724 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26174 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2510 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 239 0 omersardogan
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English