Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Nasıl Yapılır ? >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Yeniyim. Çok sorum var....
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Yeniyim. Çok sorum var....

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ufuk91 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
30 - Ocak - 1991

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ufuk91 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Yeniyim. Çok sorum var....
    Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 Saat 21:28
Merhabalar arkadaşlar, aranızda çok yeniyim ama bundan sonra sık sık birlikte olacağız inşallah. Öncelikle lütfen "forumu ara, herşey var" falan demeyin (mesela konu linki verin varsa oraya gideyim ama kestirip atmayın) çünkü inanın elimden geldiğince 3-4 gündür okuyorum paso Gülme 6 aylık 2000 model roland garros sahibiyim. Aracımda memnun olmadığım çok şey var.... Sıralıyorum okursanız sevinirim;

- forumda gördüğüm kapı yalıtımını yapmak istiyorum ancak iç kapı döşemesini nasıl çıkarırım bilmiyorum, el becerime güveniyorum yapabilirim biraz teknik bilgi gerek sadece. Ve en önemlisi döşemeyi çıkarırken kıracağım klipsleri nereden alacağım ben? heryerde satılmaz öyle heralde?

-direksiyon kaplaması yapan bir arkadaş da vardı 8tl'ye mal etmiş onu da yapacağım hayırlısıyla peki acaba direksiyonu sökmeden yapamazmıyım?

-iç konsolda da alüminyum kaplama olsun istiyorum ya da gri diyeyim ona, sizler spreyle falan boyama mı yaptınız yoksa hazır satılan setlerden mi aldınız? onlarda iç kapı kolu çerçevesi yok çok aradım, olsa hazır alıp takacaktım..

-en önemli sorum-sorunum da döşeme, roland garros bilirseniz döşemelerin halini tahmin ediyorsunuzdur, deri döşeme ve arka neyse ama ön koltuk döşemeleri rezil durumda, oturulan yerler nerdeyse tamamen yırtık. Bölgesel tamir yapmazlar mı? yaparlarsa ne kadara mal olur?

sabırla okuduğunuz ve cevap verdiğiniz için şimdiden teşekkürler, daha çok sorum olacaktır sizlere güveniyorum yardımlarınızı esirgemeyeceğinizi biliyorum hayırlı bayramlar ayrıca Gülme
Yukarı Dön
I Love My Pug Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
13 - Haziran - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı I Love My Pug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 Saat 21:38
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...

Tanıtma Konusu Açmak İçin Lütfen;
Bu Linke Tıklayın:http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22

1.- Adınız, soyadınız:
2.- Yaşınız:
3.- Aracınız (Markası, modeli):
4.- Hobileriniz:
5.- Mesleğiniz:
6.- Siteyi nereden duydunuz:
7.- Kan Grubunuz:
8.- Burcunuz:
9.- Taraftarı olduğunuz takım:
10.- Hangi ilçe yada İldesiniz:
11.- Msn adresiniz:

İlginiz için teşekkür ederiz.

Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi
www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com

306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin
0507 750 39 37
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 Saat 21:44
Aramıza Hoş Geldin...

Yukarı Dön
ufuk91 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
30 - Ocak - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ufuk91 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 Saat 21:58

Orjinalini yazan: I Love My Pug I Love My Pug Yazdı:

Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...

1.- Adınız, soyadınız:
2.- Yaşınız:
4.- Hobileriniz:
5.- Mesleğiniz:
7.- Kan Grubunuz:
8.- Burcunuz:
11.- Msn adresiniz:

Teşekkürler hocam hallettim kusura bakmayın biraz bodoslama dalmışım ama bilmiyordum hoş görün Gülme

Orjinalini yazan: AlbaYDemircaN AlbaYDemircaN Yazdı:

Aramıza Hoş Geldin...

hoşbulduk hocam Gülme
Yukarı Dön
I Love My Pug Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
13 - Haziran - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı I Love My Pug Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 Saat 22:09
Orjinalini yazan: ufuk91 ufuk91 Yazdı:

Orjinalini yazan: I Love My Pug I Love My Pug Yazdı:

1.- Adınız, soyadınız:
2.- Yaşınız:
4.- Hobileriniz:
5.- Mesleğiniz:
7.- Kan Grubunuz:
8.- Burcunuz:
11.- Msn adresiniz:

Teşekkürler hocam hallettim kusura bakmayın biraz bodoslama dalmışım ama bilmiyordum hoş görün Gülme

Orjinalini yazan: AlbaYDemircaN AlbaYDemircaN Yazdı:

Aramıza Hoş Geldin...

hoşbulduk hocam Gülme

Estafrullah ne demek bizde geçtik aynı yollardan Sırıtma
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin
0507 750 39 37
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 Saat 22:52
Asayiş berkemal forumda :D

Kapı döşemelerini sökmek basit. Ben 4 kapıyıda söktüm. Klipsleri herhangi peugeot parçası satan yerden alabilirsin. Aa elinde bir örnekle git yada serviceboxdan parça kodunu öğren onu söyle yoksa yanlış parça alabilirsin. Bende kapı yalıtımı yapacaktım ama fırsat olmadı klipslerin yedeği bagajımda.

Aslında bu işi konuşup beraber de yapabiliriz. Aklında bulunsun.  Diğer sorunlar için çok yardımcı olamayacağım. Konsol için aksesuarcımla görüşebiliriz istersen. Aksesuar folyo yazı fln işlerin olursa haberim olsun.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 Saat 23:03
bende elimden geldikçe sağlam usta bulmana yardımcı olurum.
Yukarı Dön
ufuk91 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
30 - Ocak - 1991

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ufuk91 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 Saat 23:16
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

Asayiş berkemal forumda :D

Kapı döşemelerini sökmek basit. Ben 4 kapıyıda söktüm. Klipsleri herhangi peugeot parçası satan yerden alabilirsin. Aa elinde bir örnekle git yada serviceboxdan parça kodunu öğren onu söyle yoksa yanlış parça alabilirsin. Bende kapı yalıtımı yapacaktım ama fırsat olmadı klipslerin yedeği bagajımda.

Aslında bu işi konuşup beraber de yapabiliriz. Aklında bulunsun.  Diğer sorunlar için çok yardımcı olamayacağım. Konsol için aksesuarcımla görüşebiliriz istersen. Aksesuar folyo yazı fln işlerin olursa haberim olsun.

Acaba nette biraz "daha" arasam resimli falan söküm işlemini bulabilirmiyim, aradım biraz ama göremedim. Yalıtım işini evet birlikte halledebiliriz 2mizin de uygun olduğu bir zamanda. Aksesuarcınızın adresini ya da numarasını ya da mail veya internet sitesini iletebilirseniz uygun olduğumda uğrayabilrim yanına bu iç konsol rengi ile ilgili bir şeyler yapmak istiyorum çünkü. Yardımınız için teşekkür ederim ayrıca :)

Orjinalini yazan: 06ilhan06 06ilhan06 Yazdı:

bende elimden geldikçe sağlam usta bulmana yardımcı olurum.

Geç bile kalmışım bu ortama girmek için, hepiniz daha ilk günden çok yardımcı oluyorsunuz hocam çok teşekkür ederim ilk size ulaşacağım ustalık problemlerimde Gülme
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 Saat 23:21
özel mesaj attım. Kapı sökmek dert değil korkacak bişi yok dikkatli yapınca klipsleri bile kırmazsın.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26499 20 Osman48
konu icon Start stop son mesaja git 229 0 zafercelebi
konu icon 206 hararet sorunu (çözüldü) son mesaja git 37035 27 kaan206
konu icon Arıza Işıkları... Anlamları son mesaja git 296859 31 dostcanlısı
konu icon Peugeot 206 hararet ve torsiyon sorunu son mesaja git 91 0 kaan206
konu icon Motor arızası aracı tamir ettiriniz uyarısı son mesaja git 94207 43 ozgurtavukcu07
konu icon 308 rolantide dalgalanma titreme son mesaja git 899 1 sensah
konu icon Ön göğüs kısmı açılması hk. son mesaja git 1037 5 Oto Tamir Servisim
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 6274 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1112 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 335 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3622 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49402 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 533 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 347 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 621 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 93 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4394 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1912 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 1075 0 Just for Justice
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
kaan206 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English