![]() |
|
otomatik vites |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
abc1979 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2011 Saat 18:54 |
Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım.
2 hafta önce 206 1,4 X-LINE aldım, 2004 model otomatik. 82000 km'de. sürat yaptığımda bazen 3000 devirde 110 km hızı görüyorum, bazen de 4000 devirde ancak görüyorum 110 km hızı, araba bağırıyor. Bazen öyle bazen böyle, neden olabilir. 3000 devirde 110 km hızda kendimi çok rahat hissediyorum, zaten sürati çok sevmem, 110-120 max'dır. Ama 110'la gitmek için 4000 devire çıktığımda arabanın ciğerlerinin söküleceği hissine kapılıyorum :) Teşekkürler.
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 08 Kasım 2011 Saat 21:14 |
|
PEJO206
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...
Tanıtma Konusu Açmak İçin Lütfen; Bu Linke Tıklayın:http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22 1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
110 için 3000 devir mi ?
110 için 4000 devir mi ? |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
110 da gıderken arabanın 3000 devırde olması gerekır bu forumda bunu fren müşürü ıle cozduk sanzımanı kasıyo bozuldugu zaman pedalın ustundedır hemen 10 15 tl arasında deısıyo fıyatı kendınızde takabılırsınız 5 dk ıs
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
AliÖzagan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim araçta 5kişi varken 3000devirde rahat görüyor 110u 4000e cıksam 125 130 filan
|
|
![]() |
|
baskı balatan bitince yapar bunu.
|
|
![]() |
|
emin15 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Temmuz - 1969 Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 97 |
araç 110 km 4000 devirde iken 3.vitesde takılı kalıyor,o sırada ayağını gazdan çek 4. vitese atmasını sağla ozaman 3000 devirde 110 la gidersin otomotik araç tam gazda 3 den 4e rampa inerken atar rampa çıkarken hiçbir zaman atmaz atması için max devri yakalaması gerekli.
|
|
![]() |
|
abc1979 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Arkadaşlar teşekkürler verdiğiniz bilgiler için, ama kafam karıştı.
Sorun fren müşüründe mi, baskı balatada mı yoksa problem yok da bahsettiğim durum kullanımla mı alakalı. Sanırım biraz daha yoruma ihtiyacım var :(
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
arkadaşım arac otomatık baska balata yoktur otomatıklerde bant takımı vardır oda 200000 km ye yakın zamanlarda kullanıma baglı olarak asınır otomatıkte baskı balata olmaz
|
|
|
|
![]() |
|
arkadaşım seninki kullanımla alakalı dert etme:) arada banada oluyo 4 de giderken gaza fazla yüklenince 3e geçiyo sonra sen ayağını gazdan alana kadar gidiyo gidebildiğince, fren müşürü şu şekilde denersin arabayı çalıştır ayağını frenden al sonra tekrar frene bas şanzuman tık tık diye ses geliyorsa fren müşürün çalışıyor demektir, zaten fren müşürün çalışmasa sabahları araban P de takılı kalır, tecrübeyle sabittir yaşadığımdan biliyorum sağolasun metin kardeşin tavsiyesi ve şahin pejonun lojistik desteğiyle sorunu hallettik:) müşürü bi test et çalışmıyorsa sponsorumuzla irtibata geçip hemen edinebilrsin, şayet küçük bi şehirdeysen bulma ihtimalin biraz zor çünkü ben Diyarbakır da bulamamıştım:):)
|
|
![]() |
|
fren müşürü sadece bu işe yaramıyo yalnız htasay kardesım aynı zamanla beyınle şanzıman arası ıletısım kuruyo ve musurunde sorun varsa fren yapıyomus gıbı sanzımanı kastırıyo buda 4000 devıde 110 olmasını saglıyo :)
|
|
|
|
![]() |
|
enterasan bak bu kısmı hiç düşünmemiştim:) baktığında hiç bi halta da benzemeyen değişik bi parça değil mi berk kardeşim :) |
|
![]() |
|
bende ole dusunuyodum ama degılmıs ne yazıkkı bunu yetkılı servıste calısan babamın arkadası sanzımancıyada sordum evet şanzımanı kastırır dedi :) bende 15 tlye orjınalını alıp taktım degıstırdım :D bu konu hakkında daha fazla bılgı edınmek ıstersen bi arkadasımız otomatık sanzıman hakkında bılınmesı gerekenler dıye bı konu acmıstı orda bıldıklerımızı paylastık bu yaz şanzımanı komple yaptırdım orjınal servıste fıyat lıstesı olması lazım orda :)
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |