![]() |
|
306 lastik basıncı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2011 Saat 11:22 |
Merhaba arkadaşlar ... 306 griffe sahibiyim bu aracın kapısında 2.4 bar 35 psı yazıyor bana biraz fazla geldi bu değerleri deniyeniz oldumu ?
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim lastik ebatlarım orjinal olmadığı için denemedim valla hiç, bi ara bende bakıyım benimkindede aynımı yazıyo merak ettim.
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lastik ebatlariniz orjinal ise ve 2,4 vurulacak diyorsa 2,4 vurmak gerekir. Benim 307'mde de 2,4 bar vurulacak yaziyor ve oyle vuruyorum.
Düzenleyen koliva - 09 Kasım 2011 Saat 14:27 |
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Lastik ebatlarım orjinal 185/65/14 2.4 bar 35 psı ediyor lastikçi çok vurma falan diyince kafam karıştı sormak istedim.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lastikci der ona cok aldirma. Bu forumda da oyle diyenler olacaktir mutlaka. Fabrika ne diyorsa ona uymak en mantiklisi.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Haklısınız , o kadar mühendis lastikçiden bilgilidir sanırım
![]() |
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
lastikçininde deneyimleri var ama :PP çok klişe konuştum demi :))
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |