![]() |
|
208 GTi :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
djchaos ![]() 3. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2011 Konum: fethiye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1258 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2012 Saat 22:21 |
bence peugeot gtidan vacgeçmemeli makine görüntüsü ile dehşet
|
|
![]() |
|
drakman ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1976 Kayıt Tarihi: 17 Ekim 2011 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aynen öyle ! yakında caddelerde göreceğiz inşallah. |
|
PEUGEOT 3008 ALLURE ETG6(FULL) DİZEL+OTOM.
|
|
![]() |
|
muzaffer ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
Harika görünüyor binmekte nasip olursa inşallah öpück atacağım bir kaç şahıs var zevkli olacak heyecan yaptım. (:
|
|
407 Executive Black CD 2007
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
güzel tasarım ama yeni modeller hep birbirini andırıyor:)
|
|
![]() |
|
oğuzhan86 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ekim - 1986 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2011 Konum: geşan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 261 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oğuzhan86
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1.6 200 hp güzel ama tasarım tırt :D bu nedir ya ford citroen ve pug aynı tasarımcıyla calısıyo sanırım.
|
|
![]() |
|
mimitt ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Mart 2011 Konum: Ankara/Batıkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 461 |
dostum küçük bir hatırlatmada bulunmak istiyorum,kıyaslama yaparken lütfen segment farkını göz ardı etmeyelim, 20X serisi ile ibiza denk düşer :) ibiza hiç kullanmadım ama leon cupra deneme şansım oldu yol tutuşu seat spor helezonlardan kaynaklı sanırım normal leonlardan başarılı,ama normal bir 308 de leondan yüksek olmasına rağmen daha sağlam basıyor gibi geldi bana.kullandığım leon da da bir sorun olduğunu sanmıyorum ama sonuçta herkes aracına aynı şekilde bakmıyor. :) 200 hp ile bu araç sürüngen olmadığı sürece illaki savrulacaktır burada iş bence koni ve voglant gibi abilerin eline kalıyor :)
|
|
2001 peugeot 406 sv bva
2010 peugeot 308 Millesim hdi(dv6C) Auto6r |
|
![]() |
|
Allahın izni ile yeni aracım bu olucak
|
|
![]() |
|
emin1689 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
:) Lakin çogumuz bu diyeceğimi daha önceden deneyimlediniz. Piyasaya sürülemeden önce bu tarz fotograflardaki araçlar hepimizin hoşuna gidiyor şayet showroomda birebir temas ettğimizde fikrimiz değşiyor :) genelde böyle oluyor bilmiyorum ama
|
|
![]() |
|
emin1689 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() |
|
![]() |
|
alfa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Temmuz - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 43 |
şu ford fiestaya da ayar oluyorum cins bir tasarım konuya gelirsek 208 gti ağırlığı 1100 kg (200 hp) buda aibleri olan 206 gti ve 206 rc gibi virajlarda denge sorunu yaşamaz umarım kasa hafif olunca motor hp güçlü olunca virajlarda atıyodu kendini abileri benim rc viraja sert girildiği zaman hızlıca arka kısım atıyo kendini mesela ; kardeşimin seat leon bu konuda başarılı virajda asfalta yapışıyo adeta umarım 208 gti de böyle bir sorun olmaz
|
|
![]() |
|
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
çıktığı gün benim focus satılık haberiniz olsun hemen patlatıcam bundan bi tane
![]() |
|
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
|
![]() |
|
aynen deri koltuklu civciv sarısı rd1 orjinal cd çalarlı bir 106 gti isterim ve tabiki vtecleri tokatlamakta
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
sarı full 106 gti i hiçbir gti a değişmem.
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
ön tarafı beğenmedim yaaa arkası çok güzel :))
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
çok güzel tasarım ya :))
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
çok hoş duruyor. bakalım gerçekten çıkacakmı.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Ben de benzetemedim. Ama çok güzel araç gerçekten. Bir de 108 GTI çıksa 106 GTI'dan esintiler taşısa. 107 hiç yaşanmamış gibi davransak...
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Genel görünüm olarak söylemiş sanırım arkadaş ama benzemiyo, bence hiç bir araca benzemiyo sadece arka kısmı 207 e yakın çizgilere sahip :)
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
Ben hiç benzetemedim. ![]() ![]() |
|
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|
![]() |
|
abi fiesta'ya çok benziyor bu.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |