|
306 GTI Çelik Piston Uygulaması |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |||
I Love My Pug
1. Vites 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
Sedat abi HP' ye yönelik bi uygulama değil pistonlar, sadece egzantrik hp arttırıyo dereceli olursa,
bende cadde tipi dereceli egzantrik, hava filtresi ve chip tuningle 29 hp arttı şuan 198 hp araç.
B-Devi sahibinden.com ve ebay' da var piston setleri ayrıca egzantrikte satılıyo. DC Piston seti kaliteli ve sağlam ayrıca farklı markalarda var seçenek olarak kardeşim. istiyosan araştırıyım senin için söyleyim.
|
|||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|||
sedataksu
2. Vites 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|
||
Sen dereceli egzantrik yapmışsın zaten keşke o zaman yapsaydın işçilik daha ucuz olurdu.İmzanda 176 Hp yazıyor.
|
|||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|||
I Love My Pug
1. Vites 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
||
Evet o önceki hali :)) ben sekman kırdım geçenlerde o yüzden sekmanlarla beraber pistonlarıda yüksek performans alacam, motoru sıfırlattık bütçe sarsıldı o yüzden biraz abi ondan dolayı yaptıramadım o zaman. şimdi Allah kısmet ederse sekman için motor indiğinde pistonlarıda değiştircem bakalım :)
|
|||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|||
I Love My Pug
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
||
İmzamı düzelttim abi :)))
|
|||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
|||
sedataksu
2. Vites 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|
||
Geçmiş olsun senin araca yüksek performans piston şart 200 hp .
|
|||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|||
I Love My Pug
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
||
Wössner Forged Piston var onu düşünüyorum bakalım hayırlısı abi biraz para biriktirmem gerek bu ara çok borca girdik arabaya sıra gelmiyo bi türlü sinir oluyorum valla.
|
|||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
|||
B-Devi
1. Vites 14 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Yardımcı olabilirsen gerçekten çok memnun olurum :) Ve şöyle sağlam bi usta hiç fena olmazdı .) |
|||
Ateş Kırmızı 306 XT
|
|||
sedataksu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|
||
Aynen memlekette ev yapılıyor ümüğümü kuruttu bi bitse arabayı değiştiricem.Hayırlısı.
|
|||
2011 C4 VTRPK MCP
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |