![]() |
|
34sea45 jant seçildi (3 sayfa resimli)) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2011 Saat 22:21 |
||
allah razı olsun allah size daha iyilerini nasip etsin
|
|||
![]() |
|||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
gule gule kullan
|
|||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|||
![]() |
|||
AliÖzagan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
||
hayırlı olsun güle güle kullanın
|
|||
![]() |
|||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
knk fırça yedim o ğün zaten baba knk ların yanına gidelim eve gitmeyelim diyiyo :) bide ahmetin tazz ı gördü sorma sonrasını :)
çok sağolun arkadaşlar allah daha iyilerini sizlere nasip etsin Düzenleyen 34sea45 - 05 Kasım 2011 Saat 18:25 |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Valla benimde aklımda olur olmaz diye düşünmüştüm lakin canlısını görünce çok beğendim çok yakışmış güle güle kullan kardeşim yağmura da selamlar öpersin yerime
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin.Güle güle kullan.
|
|||
![]() |
|||
||
hayırlı olsun arkadaşım
|
|||
![]() |
|||
||
çok teşşekkürler allah daha iyilerini size nasip etsin
|
|||
![]() |
|||
||
hayırlı olsun abi.
|
|||
![]() |
|||
||
Canlı Halinide Görmüştüm;
Çok Yakıştı Kardeşim Hayırlısı Olsun...
|
|||
![]() |
|||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
||
Hayırlı olsun güzel olmuş .Kazasız belasız.
|
|||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() sonunda aracı jantladık 185/55/14 lastik takılı ilk etapda sürtme sorunu vardı ama arka çamurlukları açtırınca sorun halloldu |
|||
![]() |
|||
||
hazırlıklar sürüyor :) her an göreve çagırabilirim :)
|
|||
![]() |
|||
||
Her daim operasyona hazırız...
![]() |
|||
![]() |
|||
||
abi 205 gti jant yada ofsetli teneke jant alıcam ofsetli teneke alırsam 14 almak zorundayım 15 sürtme yapıyomuş eger 205 gti jantlarını alırsam beyaza boyucam onlarda 15" jantlar |
|||
![]() |
|||
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
||
ebat olarak bişey diyemem dinçercim. ama bana sorarsan şekilden ziyade renk önemli... ve alışılmışın dışında gri veya krom jant değilde beyaz jant düşün derim... mükemmel olacak bak görürsün...
|
|||
![]() |
|||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
||
dinçerim 2 numaralı ben çok beğeniyorum bayadır ama senin araç beyaz açmaz senin arabayı 1 numara senin araba için en idealı ve yakışanı bence
Düzenleyen hakann83 - 28 Eylül 2011 Saat 00:37 |
|||
![]() |
|||
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
||
bızım burada teneke ofset yapan bıyer var galiba önünden geçerken gördüm gibi geldi acelem vardı soramadım yarın veya öbür gün gidip bir sorayım dinçer abi inşallah yapıyorlardır
|
|||
![]() |
|||
||
İlk Ürün Derim Başka Bişi Demem....
|
|||
![]() |
|||
||
yok kardeşim inatla ya teneke yada 205 gti jantı alıcam taşkın bu aralar o işlemli 205 jantlarına bi operasyon yapabiliriz haberin olsun |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |