![]() |
|
Gaza Geldim...(Resim Eklendi) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
gravis_pro ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1977 Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2011 Konum: B.Düzü/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gravis_pro
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2011 Saat 01:04 |
Yeni aldığım 106 QS aracıma Cecoli Cem kardeşimizin yardımlarıyla ve tavsiyesiyle Salı günü Atiker Fast sistem taktırdım. Tecrübe etmeden paylaşmak istemedim. Öncelikle belirtmek isterim ki gerçekten yapılan işçiliği beğendim. Taktırmadan önce de forumda daha önce taktıran arkadaşların yorumlarını da okudum. Her ne kadar gözümle görmeden fazla itibar etmemiş de olsam gördükten sonra ne kadar haklı olduklarına da kanaat getirdim. İşçilik 10 numara, ilgi alaka desen öyle. Buradan başta Cecoli olmak üzere dönüşümü yapan firmaya ve ustalarına çok çok teşekkür ederim.
İlk izlenimlerime gelince, çekiş, hızlanma hiç bir fark yok. Sabit devirlerde (2500 d/dk) yada yüksek devirlerde (5000 d/dk) LPG-Benzin / Benzin-LPG geçişlerinde hiç hissettirmiyor. İşlem bittikten sonra Cecoli ile tanışma fırsatımız oldu. kendisi de bizzat test etti. Herşey geyet güzel.Otoban da boş yolda deneme amaçlı 180 km/h hızlara kadar çıktım banamısın demedi. Yakıt tüketimini ise henüz ölçtüm ;
Ölçme yöntemi malum full depo km sıfırlandı tekrar fullendi ve %80 şehir içi sıkışık trafikte ve devirli kullanımda 100 km de 10,75 Lt tüketimi var. Şimdilik izlenimlerim bunlar. 106 QS LPG li kullanan arkadaşların son tüketim değerleri nedir. Belirtirseniz sevinirim.
Herkeze selamlar... ![]() ![]() ![]() Düzenleyen gravis_pro - 05 Kasım 2011 Saat 11:31 |
|
![]() |
|
Saleeh ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1987 Kayıt Tarihi: 06 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
iyi günlerde kullanın
saygılar
|
|
![]() |
|
Rıca ederım abı ne demek... Hayırlısıyla gule gule kullanmanı dılerım. Aracınında masallahı var
![]() |
|
![]() |
|
Hayırlı Uğurlu Olsun...
|
|
![]() |
|
gravis_pro ![]() 1. Vites ![]() ![]() 09 - Şubat - 1977 Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2011 Konum: B.Düzü/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gravis_pro
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hepinize teşekkür ederim.
Cem arada bir tecrübe edersin artık. Neyi var neyi yok görürüz
![]() |
|
![]() |
|
AliÖzagan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
hayırlı olsun
|
|
![]() |
|
Hayırlı olsun güle güle kullanın. |
|
![]() |
|
hayırlı olsun ....
|
|
![]() |
|
Erman41 ![]() 1. Vites ![]() 07 - Haziran - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2011 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
hayırlı olsun
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gravis_pro
Sistemin resimlerini ekledim. |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
hayırlı olsun. Cem kardeşimizin beğendiğim çok güzel bir sözü var " biz tasarrufumuza devam edelim "
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
06K3892Böcüük ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Haziran - 1996 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06K3892Böcüük
hayırlı olsun
|
|
06K3892 --->2001 Model 206 Gti 2.0 151Hp Böcüük .)
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin |
|
![]() |
|
Hayırlısı Olsun Abicim...
Doğru Yolu Bulmuşsun
![]() Düzenleyen AlbaYDemircaN - 05 Kasım 2011 Saat 13:26 |
|
![]() |
|
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
h.o :))
|
|
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gravis_pro
Benzinden hiç bir farkı yokken bugun için ortalama 12 Lt benzin yerine 9 Lt LPG neden kullanmayalım :)
|
|
![]() |
|
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
hayırlı uğurlu olsun inşallah ama şöyle birşeyden korkuyorum Allah korusun Allahım yazdıysa bozsun ama arkadan gelen bir darbede çok tehlikeli sonuçlar çıkabilir ortaya :( bagajın ortasına monte ettirseydiniz keşke arka koltuğun oralara çünkü tam sıfır'a sıfır duruyor
|
|
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|
![]() |
|
O Kadarda Değil Burak ![]() Neticesinde LPG Tankı Yağ Tenekesi Değil; Ona Bakarsan Benzin Depoları Daha İnce Sac tan İmal Ediliyor...
![]() Düzenleyen AlbaYDemircaN - 05 Kasım 2011 Saat 13:29 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gravis_pro
Nereye monte ettirirseniz ettirin böyle ağır bir durumda sonuç değişmeyecektir. Her halukarda arka kısımda bulunacak. Fakat deponun yapısı ve sac kalınlığı basit değil. Büyük darbelere mukavemet gösterecek güçte.
|
|
![]() |
|
deamod ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Aralık - 1990 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2011 Konum: Antalya/ side Durum: Aktif Değil Mesajlar: 235 |
Hiç bişi deyilde araban çok temiz duruyor hayran kaldım yemin ediyorum...
|
|
206 XS 1.6 8v 4 silindir Benzinli
Sade Ugly girl 0530 776 65 68 0RH+ |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |