![]() |
|
306 XT 1.8 Motor Arıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
B-Devi ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2011 Saat 12:28 |
|
306 XT 1.8 Aracımın Motoru artık iyiden iyiye haşat oldu. O yüzden rektifiye yaptırmaktan ziyade ikinci el temiz bir motor aramaya karar verdim. Duyan, gören, bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Cümleten Hayırlı bayramlar...
|
||
Ateş Kırmızı 306 XT
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Motordakı sıkayetın nereden bılemıyorum ama alacagın motorunda nasıl cıkacagı bır muamma. Ayrıca o makıneden bulmak bıraz zor olabılır. Cok rastlayacagın bır makıne degıl. Bu arada lazım olursa kodu XU7JP dır. Tek eksantrıklıdır. Egerkı asınıklık var ıse pıston gomlek degısırse gayet guzel olabılecegı kanaatındeyım. O makıneler gomleklı oldugu ıcın rektıfıyeye gerek kalmıyor. Sok tak oldu bıttı
![]() |
||
![]() |
||
B-Devi ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2011 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
|
Tamircim 3000 - 3500 TL diyor. O yüzden yenisi aramaya karar verdik :) Rektifiye de yaparız ama bloğun çok yorulmuş en mantıklısı yeni bir motor bul dedi. O yüzden arıyorum. Bulamazsam 3000-3500 TL karşılığında şuan elimdeki motoru sıfılayacak zaten. Tam bayram üstü çok kötü oldu bu arıza :(( bujilerin birine yağ kaçırıyormuş. Pır pırlayarak çalışıyo araba
![]() Bu arada benim motor seninkinin 8 V olanı galiba. 1993 Model Düzenleyen B-Devi - 04 Kasım 2011 Saat 12:47 |
||
Ateş Kırmızı 306 XT
|
||
![]() |
||
|
Evet aynen
![]() |
||
![]() |
||
|
Piston gömlek komple değişince aşağı yukarı ne maliyet çıkar? Ustanın istediği rakam normal midir sizce?
|
||
Ateş Kırmızı 306 XT
|
||
![]() |
||
|
Onu bılemem ıste. Parca fıyatları ne durumdadır, hangı parcalar degısmesı gerekır, ıscılık ne alır vs bızler bılemeyız. Bır tahmınde bıle bulunsak yanlıs olur
Motor kapalı bır kutudur. Acınca ıcınden cok sey cıkabılır. Bır bakarsın yag pompasıda degısecektır, bır bakmıssın supaplarda degısecektır vs vs cok degısken bır konu ![]() Düzenleyen CeCoLi - 04 Kasım 2011 Saat 13:08 |
||
![]() |
||
|
Rektifiye deyince herşey değişmiyormu zaten. Ben komple motor istiyorum. Ayrıca en az 100.000km garanti isterim dedim, güldü :))
|
||
Ateş Kırmızı 306 XT
|
||
![]() |
||
|
Pekı aracın genelı nasıl duzgun mu barı ??? hanı bu kadar para harcamaya degecek mı ? Mısal satıp harcayacagın parayı ustune koysanda daha yenı model duzgununu alsan olmaz mı ???
|
||
![]() |
||
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pekı aracın genelı nasıl duzgun mu barı ??? hanı bu kadar para harcamaya degecek mı ? Mısal satıp harcayacagın parayı ustune koysanda daha yenı model duzgununu alsan olmaz mı ??? [/QUOTE]
Eğer imkanın varsa gerçekten güzel bi öneri araştırmakta fayda var
|
||
2004 1.4 hdi 307 xr
|
||
![]() |
||
|
Aracın aksamı çok hoşuma gidiyor o yüzden kıyamıyorum. Elektrik tesisatını komple elden geçiricem. Onun dışında kaportanın gerçekten maşaallahı var. En basidinden kapıları 5cm bile açıp bıraksan cuk diye yerine oturuyo. Yani tamamen kapanıyo. Şase çok düzgün. Ayrıca görüntüsü de çok güzel :) Motor haricinde içim rahat
|
||
Ateş Kırmızı 306 XT
|
||
![]() |
||
|
Fotoğrafı var mı acaba? Merak ettim. Hiç 93 306 görmedim
![]() |
||
![]() |
||
|
en mantıkılısı işinin ehli bir ustaya motor yaptırmak.Satıpta alıcağınız aracın durumunu bilemiyeceksiniz sonuçta.Maaliyet olarakta tahmini konuşuyorum 3500ü geçmemesi gerek dizele motor yaptırdık biz Orjinal sıfır parçalar kullandık hiç masraftan kaçmadık 4000lira tuttu.dizel parçalarıyla benzin parçaları çok fark ediyo dizel tuzlu biraz
|
||
![]() |
||
|
Nerde yaptırdınız siz ? Memnunsanız bi görüşelim ustanızla :)
|
||
Ateş Kırmızı 306 XT
|
||
![]() |
||
|
Sahibinden.com üzerinden almıştım. Ama aracı araba.com üzerinde de buldum. linki vereyim siz bakın :) 11.000 yazıyor fiyatı. Motor 200.000 de sıfırlanmış yazıyor ama yalan. inanmayın siz :) Bir de aracın üzerindeki jantları sökmüşler. Şu an Citroen Saxo VTS Modelinin çelik jantları var araçta. Bence bunlar daha güzel ;) http://www.arabam.com/ikinciel/ilan/detay/3181961 Düzenleyen B-Devi - 04 Kasım 2011 Saat 20:07 |
||
Ateş Kırmızı 306 XT
|
||
![]() |
||
|
Yaşına göre çok temiz ve güzel görünüyor. Güle güle kullanın
![]() |
||
![]() |
||
|
Teşekkür ederim ama Hayırlısıyla bi kullanmak nasip olmadı yahu :) herifler fena kandırdı bizi :D
|
||
Ateş Kırmızı 306 XT
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |