Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Lpg'de stop sorunu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Lpg'de stop sorunu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
insatiable_ Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
19 - Temmuz - 1984

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı insatiable_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Lpg'de stop sorunu
    Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2011 Saat 22:31
mrb arkadaslar aranıza 1 hafta once katıldım yenı peugeot 206mla.. aldıgımda lpgde sorun oldugunu bılmıyordum ama trafıge cıkınca anlasıldı. lpg sıralı aldesa. ve cok fazla motor bılgımde yok onuda bastan soylıyım:).

benzınde kullanırken yag gıbı gıdıyorum sorun yok. benzınde kullanırken rolantıde cok nadırde olsa hafıf tıtreyerek calısıo bazen ama stop etme sorunu yok hıc. lpg de kullanırken ıse yıne kullanırken cok fazla bı problem yok yanı gaza basınca gıdıyorum ama bosa aldıgımda hafıf yavasladıgımda bazen stop edıo ve rolantıde ısıkta beklerken de stop edıo bazen tıtreyerek bazende bırden bıre.... lpgnın garantısı devm edıyor gıttım garantıye gosterdım baktı bıraz oldu dedı gonderdı yıne devam ettı sorun. yapartken yanındaydım. havayı dısarı veren bı hortumu dısarda bıraktı takılması gerekıormus ama taktıgı anda stop edıo cıkarıncada bazen edıo. sonra sordugumda burdan emiş yapıo dedıgı hortumuda bı vıdayla tıkadı yerıne tekrar taktı olcak dedı yıne gonderdı yıne olmadı. sonra bugun sabah arabayı bırak dedı bugun bakalım suphe oldu ıcımde cunku garantısı olan cıhaza bıle ıscılık alıolar korktum acıkcası onu deıstırdık bunu deıstırdık dıe canbazlık yaparları dıe...

arkadaslar fıkır verecek yardımcı olacak kımse varmı acaba cok buyuk sıkıntıdayım :(( ?
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2011 Saat 01:51
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.
Küçük bi hatırlatmada bulunmak istedim.

Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım" başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere yardımcı olacaktır, Bilginize...

Tanıtma Konusu Açmak İçin Lütfen;
Bu Linke Tıklayın:http://forum.peugeotturkey.com/new_topic_form.asp?FID=22

1.- Adınız, soyadınız:
2.- Yaşınız:
3.- Aracınız (Markası, modeli):
4.- Hobileriniz:
5.- Mesleğiniz:
6.- Siteyi nereden duydunuz:
7.- Kan Grubunuz:
8.- Burcunuz:
9.- Taraftarı olduğunuz takım:
10.- Hangi ilçe yada İldesiniz:
11.- Msn adresiniz:

İlginiz için teşekkür ederiz.

Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi
www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com

Ben de 206 kullanıcısıyım. Aracımı aldığımda Atiker LPG vardı. LPG konusunda hiç sorun yaşamadım.
LPG konusunda tecrubeli arkadaşlarımız çok. Yardımcı olacak olan çok arkadaş bulabilirsin bu sitede.

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2011 Saat 11:37
arabanızı garantide olsa götürdüğünüz yerde başında bekleyin özellikle yaptım dedikten sonra fan açana kadar çalıştırıp bir iki defa yol tecrübesi yaptırın eğer sorun devam ediyosa garanti bunu değiştirmek zorunda eğer yapmam diyosa en kayın kaymakamlıktan tüketici haklarına başvurun bu sefer kolay kolay yapmam diyemiycektir emin olun kolay gelsin.
ama tahminmce aracınızın lpg sistemi sıralı değilse buji sistemine bi baktırın birde hava girişinde sıkıntıda olabilir hava filtreniz ne zaman değişmişti onada bir baktırın.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
19 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı insatiable_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2011 Saat 14:05
2 saat önce bujılerını degıstırttım yenılendı kelebek temızlendı kalıbrasyon yapıldı.benzınde calısma degıstı duzene gırdı cok fazla bı problemı yoktu ama sımdı hıc yok. ama lpg de aynı sorun devam edıyor. bu arada bugun sunu  farkettım sabah soguktu bıraz kalorıferı actım calıstı  15 dk... sonra  servıse gıdınce durdugu yerde altı su ıcınde kalmıs baya baya musluktan akar gıbı damlatmıs. sonra buna baktırınca devır daımın arkaya gıden ve motoru sogutan suyun borusu(plastık)bıttıgı yerde patlamıs ordan kacırıo dedı eleman  antıfırzle beraber suyu bosaltmıs hep.. 20 dk surduk arabayı hararet gostergesı 90 -95 cıvarındaydı daha yuksek olması gerekır dedı kı haklıda. burda kafam cok karıstı.. herneyse bıldıgım kadarıyla sıcaklık yeterı kadar degılse lpg beynı gazı buharlastramaz ve bu yuzden ateslemede sorun cıkarır. acaba bundan olabılırmı???
Yukarı Dön
tarkankarabas Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
19 - Haziran - 1974

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tarkankarabas Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2011 Saat 21:00
kesinlikle bundan olabilir ama lpgde çalışırken vuruntulu çalışır yeterli sıcaklık olmazsa... gaz soğuk gelir ve likit sıkışma yapar. yanmaz... bununla birlikte gazda stop etmesi ama benzinde sorun yaşamaması ağırlıklı olarak gaz sistemini düşündürüyor. öncelikle kesinlikle soğutma sisteminin su borularını yenilettirin ondan sonra gaz sistemini baktırın gerekirse. gazı kontrol edelim derken maazallah conta monta yakarlar al başına belayı...
2000 peugeot 206 1.4 xr otomatik kırmızı
atiker fast lpg
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
19 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı insatiable_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2011 Saat 22:41
ilhan ve tarkan ılgınıze tesekkur ederım arkadaslar yarın ustaya bırakıcam arabayı boru yu degıstırecek bakalım aldıgımda test edıcez sonucu buraya yazıcam.. 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2011 Saat 22:45
Gülmene demek ben teşekkür ederim bildiğim ne varsa paylaşırım her zaman Gülme
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
19 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı insatiable_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2011 Saat 19:34
hortum radyatör alt hortumuymuş. su eksıltme burdan oluyormus. gıttık buldk orjınal parcayı verdık ustaya az once yarın sabah cıkıcak araba bakalım.
radyator alt hortumu + sıvı conta : 65 tl..
işcilik : 80tl 

yarın alınca dırek lpgcıye gıdıcem ayar falan yaptırıcam sonucu buraya yazıcam tekrar..

(bu arada ıscılık cok gıbı geldı ama sızce nasıl..*-? govdeyı falan komple sokucem dedı))

Düzenleyen insatiable_ - 01 Kasım 2011 Saat 19:36
Yukarı Dön
Üçyüzaltı Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
18 - Eylül - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Üçyüzaltı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2011 Saat 20:02
Aynı sorun bendede vardı kendiliğinden düzeldi ama yeniden yapabilir , motor deilde hava soğukken yapıyor herhal .
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
19 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı insatiable_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2011 Saat 20:07
sıcakken de oluyor soguk sıcak farketmıyor. yarın bakıcaz bakalım
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
19 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı insatiable_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2011 Saat 12:20
Arkadaslar hortum dgsti ama degsklik yok sorun hala dvam ediyr bundan dgl dmkki sorun. bu sbah lpgciye braktm araci bugun ugrasicklar bkalm arbyla, aksam doneriz sana abi dedi eleman. habr bklyrz bkalim ins bska bi sorun ckartmazlar
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2011 Saat 15:19
eğer sistemde bi sorun yoksa son lpg aldığın yerde bişeyler olmuş olma ihtimali doğuyor.acaba lpg aldığın yerde birşey çıkmasın.
Yukarı Dön
oguzhandincel Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
25 - Ocak - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oguzhandincel Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2011 Saat 18:35
Benim aracımda da Aldesa var ve ben taktırdım.Dediğin problemi hiç yaşamadım.1-2 kere çalıştırırken stop etti aracım ama o da benzinde oldu.Rolanti sorunu da yok benim aracımda.Genel kanı takan firmaların işi ehli olmadığından yana.Garantisine baktırtığınız yer iyi bi firma onu araştırın önce derim.Ben Samsun'da taktırdım ve orda takan ustalar gerçekten işlerini iyi yapıyorlar.Şuan Çorum'da yaşıyorum ve burdaki ustaya 1-2 kere ayar için gittim iyi bi usta gibi gelmedi bana.Eğer bulunduğunuz şehirde başka Aldesa bayisi varsa birde oraya baktırın derim.
2000 306 sedan,Quartz.1.6 8v Otomatik.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
19 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı insatiable_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2011 Saat 07:43
markadan yana cok fazla sıkıntım yok acıkcası yanı kıme sorsam aldesa ıyı fırma cevabını alıyorum ama dedıgınız gıbı takan ve bakan yerlerde sıkıntı var. ıstanbulda yasıyorum ama bu bolgde yanı avrupa yakasında sayılı garantı servısı var ve sadece 1-2tanesı sıralıya bakıolar coguna gıttım bız sıralı sısteme bakmıyoruz abı dedıler gonderdıler. dun sabah bırakmıstım aracı bugun alıcaktım ama az once aradım 15 dk sonra arayın dedı onu beklıyorum ıns halolmustur olmadysada  yarına kadar halolur inş yarın arıfe gunu arac lazım :)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2011 Saat 07:58
inşallah düzelir
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
19 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı insatiable_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2011 Saat 11:57
Sagol ilhan ins kardes :)
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
19 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı insatiable_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2011 Saat 23:15
aracı aldım bugun kullandım baya. hatta az once sıleden geldım uzun yol yaptım az da olsa. arac yuksek vıtesten bosa alınca ve ardından frene basınca bazen stop edıyor. rolantı ınıp cıkmıyor ama bırden kesıyor stop edıyor.. eskısı gıbı tekleme tıtreme onlar gıtmıs ama bu sorun var sımdıde off cok sıkıldım arabadan sogumaya basladım bu yuzden ya :(
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
19 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı insatiable_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2011 Saat 14:18
arkadaslar lpgde stop etme sorunu cok az var su anda.. ama benım aklım baska bı yere takıldı sımdı. enjektor soketlerınden bırısı hafıf kırılmıs cıkardıgımızda bırı kabloyla tutturamya calısmıs. yanı bu su demek benzınde sorun yoktu tıkır tıkır calısıodu. arabayı lpg garantıye verdım aldıgımda benzınde tır tırr tırr sallantılı calısıodu. 1 gun arac orda kalmıstı yetkılı servıse gıttım komple takın degısmesı lazım dedı sırf parcaya 260tl dedı ıscılıkyok ıcınde. varmı fıkrı olan bu jkonuda
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
19 - Temmuz - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı insatiable_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2011 Saat 22:31
enjektör soketi ile ilgili internette hiç bir şey bulamıyorum yardmcı olacak kımse yokmu ya forum olmus :S
Yukarı Dön
Üçyüzaltı Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
18 - Eylül - 1988

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Üçyüzaltı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2011 Saat 22:40
Arkadaşım aynı dertten bende muzdaribim bugün benzinde kullandım arabayı  bir huzurlu bir huzurlu oluyor anlatamam  LOL Eğer benzinde sorun yoksa  kışta geldi lpg ayar istasyonlarında ugraşma bende öyle yapacam tak benzine keyfine bak .
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 122 0 freestyle53
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 6417 16 a.selim
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 174 0 kartal5200
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 456 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 368 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107552 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1607 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3240 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9886 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8972 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 1077 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 1172 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1684 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55606 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 324 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1429 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2630 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 284 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2828 0 berkancelik
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
alibozoglu1 1
kartal5200 1
İlyas41 1
a.selim 1
badking530 1
freestyle53 1
CBerkG 1
kaya52 1
karauurböcei 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English