![]() |
|
2009 407sw Emisyon Sistem hatasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sulo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Şubat - 1990 Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2011 Konum: belçika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Kasım 2011 Saat 13:56 |
arkadaslar arabayi calistirirken Emisyon Sistem hatasi cikmaya basladi bosta iken gaza yuklenip cekince motor istop ediyo sehir halinda 50km gecince de istop ediyo ben bu sorunu nasil cozerim ?
|
|
407sw 1.6 hdi 2009
|
|
![]() |
|
hakankarakas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Kasım - 1985 Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
o hatayı bende aldım bi kere. bende de 407 var. ama daha sonra gitti o hata kodu. sanırım aldığımız yakıtla alakalı bişey olsa gerek. yakıta bi kere katkı at istersen.ben öyle yapmıştım. düzeldi daha sonra. |
|
407 EXECUTİVE BLACK 2007 1.6 HDİ SPEEDBUSTER CHİPBOX SİYAH
|
|
![]() |
|
hakankarakas ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Kasım - 1985 Kayıt Tarihi: 22 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hakankarakas
ama katkıya bağlı düzeldi diyemem. sanırım yakıt ve enjektörle alakalı bişey olsa gerek.
|
|
407 EXECUTİVE BLACK 2007 1.6 HDİ SPEEDBUSTER CHİPBOX SİYAH
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Katalitik konvektörlede alakalı olabilir daha önce forumda bununla ilgili konu açılmıştı diye hatırlıyorum araştırırsanız bulacağınıza eminim. Geçmiş olsun.
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
sulo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Şubat - 1990 Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2011 Konum: belçika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
servise gittim motora gidin yakitin bi sensor varmis o bozulmus:(
|
|
407sw 1.6 hdi 2009
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |