|
307 yere alçaltma |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2008 Saat 02:05 |
|
307 yi nasıl yere alçaltabilirim bana ne kadara patlar
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ne tür ve ne marka yay önerirsiniz fiyatları ne kadardır
|
||
KiLL4You
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben 206 ya 5 cm eibach yay aldım gayette memnunum.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben eibach öneririm 5 cm lik.300 ytl civarındaydı bildiğim
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kestrmede ne yaparsan yap
|
||
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
namıstaın de coılover yap bence
|
||
pug307
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
mrb casanova neden kestirme dediniz bilgi alabilirmiyim ?
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Cunku yayları kestirmek için ısıtlılması gerekiyor ısıl işlem de ham madddenın alaşım degerlerını olumsuz yonde etkiliyor sonucta kas yapayım derken goz cıkarmakta var Şahsi tavsiyem K&W yönündedir |
||
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Sık kullanılan 4 tane yöntem vardır.
1. Helezonların belirli bir noktadan kesilmesi. Aracın belirli bir ivme ve mesafede yaylanmaya ihtiyacı vardır. yay kesilirse aracın darbeye etkisi artar.. Araç darbeleri yutamaz bir hal alır.. Dolayısıyla bir müddet sonra salıncak, rot başı veya amortisör takozlarını linize almanız işten bile değil.
2. Yayın Sıkıştırılıp ısıtılmasıyla küçültülmesidir. aynı miktarda hammaddeye sahip yay daha küçük bir alana sıkışacak ve kestirme ile aynı risklere sahiptir.
3. Spor yay.. Özel kimyasala sahip bu yay tipleri daha kısa mesafede orjinal yaylara yakın darbe yutma etkisini sağlar
4. Coil over .. Özel ayar mekanizması sayesinde istediğiniz kadar aracınızı düşürebilirsiniz. Pahalı bir yöntemdir..
|
||
pug307
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2008 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben bu işlemi yaptıralı 4 ay oldu yani orj. yaylarını kestirdim , hafif çukurlarda bile çok vuruyor tabi pişman olmadımda değil yay almadığım için.
|
||
Saro
2. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
eıbach yay al derim eğer iyi düşmesini istysn 5 eğer ideal ve hoş durusn diyosan 3.5 fakat sürünmek istysn coıl
|
||
Musti-Gti
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2008 Konum: İstanbul/Yenibo Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Musti-Gti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
3.5-5-6 cm kolay kolay düşmez he dersen 6 + amantisör , Olabilir.
Fakat 307de düşme problemi war.Coiloverle istedigin kıvama getirebilirsin. |
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |