|
Far yüzeyi temizliği ve yukseklik farkı |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
SZKR
1. Vites 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2011 Saat 13:00 |
|
Selam beyler;
İki soru var aklımda; 1) sol farım ayağı kırıldığı için değişti ama resimde görüldüğü gibi diger farla bariz fark oluştu. Diyorum ki acaba şu plastix denilen şeyden alıp sadece dış yuzeyi zımpara cila yapsam sorun çözülür mü yoksa iç kısımda da sararma var mıdır. İkinci sorum ise; iki rresimdeki arka yükseklik farkı neden kaynaklanıyor. Benimki ve gordugum birçok xs in arkası biraz daha yüksek ama diğer resimdekinin basıklıgı harika duruyor. Ekstra bisey yapıldığını sanmıyorum, acaba 2005 sonrasında bi seviye farkı mı oldu arka takımla ilgili. |
||
Engin Tepe
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
2. ARAÇTA İŞLM YOKSA BILE içinde vardr bişeler ki içi dolu olsa ön kalkar. Az düşürme var
|
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
maestro
2. Vites 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
farlar için su zımparası uygulayıp (kalından inceye doğru sürekli ıslatarak dairesel hareketlerle) üstüne pasta atabilirsin diğeriyle tam aynı olmaz ama epey düzelme olacaktır arka arka tarafın düşüklüğü için de arkalara orijinal olmayan amortisör takıldığından düşük durduğunu düşünüyorum. |
||
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
||
gozem
2. Vites 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Kardeş ben far parlatma işlemini bir cok zımpara ve cila ile uyguladım, 2000-2500ve3000no zımpara ve ardından cila yaptım, ilk bakışta cok güzel oldu 0 far gibi.farın yüzeyindeki kirler cizikler falan gitti. ama bi zaman sonra cila özelliğini kaybettiği için yine mat bi görüntü aldı. elle dokunduğunuzda farda hiç pürüz kalmamasına rağmen hala mat. herhalde cilanın kaliteside önemli. ayrıca benim aracında arka taraf cok yüksek
|
||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
farların içi temizdir, o sararan kısım camındaki ciladır. eğer farının camında içerden kılcal çatlama varsa dışı ile hiç uğraşma. onun dışında kalından inceye doğru zımparalayıp en son meguiars plastx ile güzelce cilalarsan bir sorun kalmaz.
arkanın yüksekliğide normaldir. ona çok takılma. arkaya 1 kişi bile otursa arka aşağı iniyor. depo doluyken daha aşğıda duruyor
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Kemanyak
1. Vites 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
1. resimde eleman el freni çekerek inmiş sanırım yükseklik farkı ondan kaynaklanıyor bence. Güzel bir polisaj makinesiyle aşındırıcı (pasta) kullanıp sonra da cila ile parlatma işlemine geçersen farlardaki sorun ortadan kalkacaktır. 20 liraya yapıyor oto yıkamalar.
|
||
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
||
AliÖzagan
2. Vites 19 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
|
|
farınızı temizlerseniz sonucunu paylaşırsanız sevinirim benimkilerde temizliğe ihtiyacı var ama çekiniyorum dahada berbat hale getiririm diye
|
||
Serdar
1. Vites 19 - Nisan - 1977 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2011 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yeni farin fiyati nedir Türkiyede bilmiyorum ama bence yeni farla arac cok sik durmus digerinide yenileyin harika bir görüntü olacak :)
|
||
Serdar Kapan-Izmir, Avusturya.
2000 model Peugeot 306 Cabrio, 2011 model Hyundai IX35, Tel: 00436764804080 |
||
Serdar
1. Vites 19 - Nisan - 1977 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2011 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
direk alsaydınız ya iki tane angel ayrıca ayak kırıldı diiye far değiştiğini ilk defa duyuyorum halledilirdi o bi şekilde
|
||
Kemanyak
1. Vites 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Kemanyak Kisses You
||
Kemanyak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
Kemanyak Kisses You
||
AliÖzagan
2. Vites 19 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
|
|
maşallah ne göz varmış yakalamışsınız hemen :D
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bagaja iki bişey koyunca hemen düşüyor arkası bizim arabaların zaten ,ön tarafa göre daha esnek arka helezonlar sanırım
|
||
AliÖzagan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
|
|
eğer dediğiniz gibiyse hemen yapmak lazım bu işi :)
|
||
I Love My Pug
1. Vites 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
|
izmirli adamın hali başka abicim hiç bişey kaçmıyo |
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
farını elektrikçilerde temizlettirip yenie taktır bence çünki zımpara dokunursan geçirgenliğini kaybedersin birde oluşan çizikler daha fazla kir toplar buda hiç hoş olmaz.eğer dışı değişiyosa dışını değiştirmek en mantıklısı.
ikinci olay araçların yükseklik farkı ise;bir kaç arkadaşım var arabayı alçaltmak için helezon yaylarını kestiriyorlar yükseltmek için helezona takoz koyduruyorlar yada daha yüksek yaylar alıyorlar.arka çamurluğun yüksekliğini torsiyon ayarından yapabilirsin.daha düşük veya daha yüksek olması sana kalmış kolay gelsin.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
torsiyon yokki 307de |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kusura bakmayın karıştırdım.ama gene aynı yere gelicem çünki süspansiyon sisteminde ufak oynamalarla aracı yükseltip alçaltmak mümkün.bunu torsiyonu olan araçlarda torsiyonla olmayanda sistemindeki oynama yapabileceği başka bir parçayla (helezon yayları) değiştirebiliyorlar.burada bir kaç arkadaşımdada 307 var benim gibi ben yüksek olsun istiyorum çünki kırsal bir bölgede oturduğumdan bahçeye giderken altı vurmasın diye.fakat arkadaşlarımdan biri arabayı yere yapıştırdı resmen tabi köy yoluna uğramıyor oda onun tercihi:)
|
||
Serdar
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Kemanyak, AliÖzagan ve özellikle I Love My Pug :))) övgünüzden dolayi tesekkür ederim :))) ya ne bileyim direk fren lambalari ilgimi cekti fotograf makinesi flasi yaniltiyor diye durunurken arka cam uzerinde fren lambasina baktimki flash yaniltmasi olmadigini anladim aracin icine dikkat ettim ki kafalar hatta kulaklar görünüyor ahahahah
|
||
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |