|
|
angel far lazım |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
mustafa48
1. Vites
14 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2011 Konum: bodrum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mustafa48
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: angel far lazımGönderim Zamanı: 31 Ekim 2011 Saat 12:32 |
|
arkadaşlar 106 gti angel far lazım 2.el temiz
|
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2011 Saat 14:24 |
|
bende çok aramıştım ama zorda olsa buldum sana kolay gelsin baya bir araştırma yapman lazım...
|
|
![]() |
|
mustafa48
1. Vites
14 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2011 Konum: bodrum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mustafa48
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2011 Saat 17:48 |
|
eywallah kardeş napalım buluruz heralde illa biri satar
|
|
![]() |
|
106GTJ30
1. Vites
12 - Ağustos - 1985 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2011 Saat 03:04 |
|
ben junyan aldım dün.Hk ile değişicem daha takar takmaz renkleri farklılaştı.o yüzden 2.el hiç alma derim.bayağı bir araştırma yaptım junyan lar ın ledleri çabuk gidiyormuş hk nın led leri sarı ama bir gerçek var yolu aydınlatması lazım junyan zayıf kalıyor.yarın hk taktırıcam olmadı geri vericem buraya sonuçları yazarım
|
|
|
wHAT ever
|
|
![]() |
|
mustafa48
1. Vites
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mustafa48
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2011 Saat 12:32 |
|
bende buldum bakalım birinden 150 lira ya aldım dememek lazım inşallah düzgün bi görüş açısı sağlar sanırım junyan olması lazım görmeden aldık :D
|
|
|
106 GTİ 1.6 175 BG (RED BARON)
|
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01 Kasım 2011 Saat 13:16 |
|
ben sonar almıştım ve gayette memnunum çemberler beyaz yanıyor onuda tavsiye ederim...
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||