![]() |
|
307 iç konsol carbon kaplama |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||||||||
tayfur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2011 Saat 00:40 |
|||||||
arkadaşlar geçenlerde cam açma düğmesinin etrafını carbon folyo ile kaplamıştım şimdide orta konsoldaki gri parçaları kaplamaya uğraşıyorum
kolay gibi görünüyor ama nedense ben çok uğraştım kıvrımlı yerler özellikle düğmelerin olduğu bölgeler çok sıkıntı yarattı, mesela orta konsoldaki dörtlüyu yakan düğme ve solundaki kilit düğme yerine oturmakta zorlanıyordu çünkü düğmelerin yuvasına kadar carbon kapladım kilit düğmesinin etrafını törpülemek gerekti biraz törpüledim şuan oldu, orta konsolun üst kısmı bitti sayılır şimdi alt konsolu nasıl kaplayacağım onu düşünüyorum çok kıvrımlı bir parça ![]() görünen düğmenin takılacağı yuva folyonun araya girmesinden dolayı biraz daraldı ![]() bu tuşun etrafını biraz törpüledim yerine cuk diye oturdu :) ![]() ![]() kapılardaki kaplama ilk denemem olduğu için bazı kusurları var çokta uğraşmak istemedim belki ilerde yenisini yaparım ![]() ![]() malzeme olarak aksarayda metresi 20 tl olan folyo, bulunduğum semtte 35 tl, yarım metre aldım çok yapışkan olmadığı için bazı yerleri çok hafif bali ile yapıştırmam gerekti, henüz bitmedi asıl zor olan kısım yeni başlıyor alt konsolda bitince bitmiş halinide eklerim ![]() Düzenleyen tayfur - 31 Ekim 2011 Saat 03:06 |
||||||||
307sw 1.6 hdi premium
2006 |
||||||||
![]() |
||||||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
güzel çalışma ama çok titizlik isteyen iş elinize sağlık
|
||||||||
![]() |
||||||||
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
komple bittiğinde güzel durucağa benziyo
|
||||||||
2004 1.4 hdi 307 xr
|
||||||||
![]() |
||||||||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|||||||
hayırlı olsun ilk denemelere göre fena olmamış bence tebrikler.
|
||||||||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||||||||
![]() |
||||||||
tayfur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Nisan 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
|||||||
ve sonunda bitirebildim saatim 04.00 ı gösteriyor fakat bugün saatler geri alınmış ben almadığımı farkettim 03.00 saat. belim fena ağrıyor
![]() bu arada teşekkürler arkadaşlar beğendiğinize sevindim, konsol zaten boyanacaktı boya yerine böyle yaptım, benden önceki sahibinde iyi bir teyp varmış hırsız çalarken teypin bağlı olduğu konsolu bayağı bir hırpalamıştı. buda son hali ![]() |
||||||||
307sw 1.6 hdi premium
2006 |
||||||||
![]() |
||||||||
dogu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
|||||||
bence harika olmuş özellikle kapı kolları..
rica etsem kapı kollarını nası yaptığınızı anlatan resimli uygulamayı paylaşırmısın bende yapçam :)
|
||||||||
2006 307 hdi 90hp comfort
beyaz |
||||||||
![]() |
||||||||
|||||||
Çok güzel olmuş güle güle kullan,uygulamada çok sıkıntı yarattımı?
|
||||||||
![]() |
||||||||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|||||||
ben çok beğendim, tebrik ederim ellerine sağlık.
|
||||||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||||||||
![]() |
||||||||
|||||||
güzel çalışma olmuş fakat aracın içini karartmış gibi geldi
|
||||||||
![]() |
||||||||
AliÖzagan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
|||||||
güzel olmuş elinize sağlık bir ara bende kaplayacam kısmetse :)
|
||||||||
![]() |
||||||||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
|||||||
Güzel olmuş eline sağlık
|
||||||||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||||||||
![]() |
||||||||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|||||||
bende çok beğendim ellerine sağlık.
|
||||||||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||||||||
![]() |
||||||||
|||||||
walla harika elinize sağlık
|
||||||||
![]() |
||||||||
|||||||
Klima,fan tuşları nın olduğu bölümü de yapsanız daha güzel olur.
![]() |
||||||||
![]() |
||||||||
|||||||
kapıdaki cam düğmelerini yaparken resim çekmemiştim ama sökülmesi çok basit tek bir vida tutuyor o parçayı, parçayı çıkardıktan sonra tuş takımlarını nasıl çıkarmamız gerektiğini yanlış hatırlamıyorsam bu sitede resimli anlatımı vardı. yarım metre folyo ile birkaç denemede profesyonel denecek kadar iyi bişeyler yapabirsiniz. |
||||||||
307sw 1.6 hdi premium
2006 |
||||||||
![]() |
||||||||
|||||||
çok sıkıntı yaratmadı ama çok yordu beni ![]()
teşekkürler beğendiğinize sevindim
evet aracın içini biraz kararttı fakat göz alışınca okadarda kararmış gibi durmuyor.
yapım aşamasında sormak istediğiniz bişeyler olursa elimden geldiğince yardımcı olurum ![]()
teşekkürler arkadaşlar
o bölgeyi değilde küllüğüde yapabilirim, klima kısmı renkli, yazılı, ışıklı bir bölge Düzenleyen tayfur - 31 Ekim 2011 Saat 20:12 |
||||||||
307sw 1.6 hdi premium
2006 |
||||||||
![]() |
||||||||
|||||||
Gerçekten çok güzel görünüyor. Elinize sağlık
![]() |
||||||||
![]() |
||||||||
iibrahimm ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 289 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı iibrahimm
|||||||
bencede cok güzel olmuş fakat 4 lü flaşör yada kapı kilkitlem3 düğmeleri nasıl calışıyor sıkışmadımı
|
||||||||
307 1,4 hdı
|
||||||||
![]() |
||||||||
|||||||
kapı kilitleme tuşu sıkıştı fakat düğmenin etrafını birzcık törpüledim sorun kalmadı, 4lü tuşu ise sorun çıkarmadı törpüye gerek kalmadı yani. |
||||||||
307sw 1.6 hdi premium
2006 |
||||||||
![]() |
||||||||
|||||||
bende kapı çerçevelerindeki siyah bantları bununla kaplamak istiyorum birde yapabilirsem tamponlardaki siyah yerleri inşallah şık olucak.
|
||||||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |