![]() |
|
dizelcilere müjde benden :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | ||
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2011 Saat 15:15 |
|
bu akşam yada yarın akşam tanker şoförünmüzden haber geldi bildiginiz üzere bp petrol de muhasebeciyim dizel de 14 kuruş ucuzlama geliyor :) erken bilgi hediyem olsun doldurmayın depoları ay sonu diye |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ben mazotcu değilim ama eğer doğruysa mazotcu kardeşlerim adınada sevindim
![]() |
||
![]() |
||
sedataksu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2011 Konum: İST, Kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedataksu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bayram öncesi iyi olur
![]() |
||
2011 C4 VTRPK MCP
İstanbul Kartal Hızlı gidip geçmiş olsun diyeceklerine yavaş git hoşgeldin desinler... * 28 ÇOTANAKLAR * |
||
![]() |
||
musictime ![]() MISAFIR ![]() ![]() 01 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ağustos 2011 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 333 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
|
:) mal almayacaktık kar yaparız diye de mecburuz bugün almaya 14 kuruş kadar düşecek diye kimse mal çekmiyormuş şuan ataş ta
|
||
![]() |
||
|
Abi yapma yaaaaa daha demin doldur valla depoyu :(
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
|
öyle valla yapacak bişe yok :( haberi yeni geldi bize de yarın belli olur burada konuşuruz |
||
![]() |
||
AS055 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1987 Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: DÜZCE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
|
10 Numara 5 yıldız haber... Teşekkürler...
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
|
|
||
![]() |
||
FromHeLL54 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Eylül - 1991 Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2011 Konum: Sakarya/Sapanca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 112 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı FromHeLL54
|
vay be cok güzel haber :D bu arada biliyormusunuz venezuellada 1 tl ye 38 litre benzin veriyorlar :))) dizel Yok o ülkede :D |
||
![]() |
||
|
gönlümüzden 14 kuruş değil 1,4lira düşmesini isteriz ama nerdeeeeee :) genede çok iyi haber teşekkürler.bir dizelci olarak bunu tuttum
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
|
oda olur inşallah ama imkansız...
|
||
![]() |
||
AS055 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1987 Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2011 Konum: DÜZCE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 126 |
|
1.4tl düşse hawadan takla deil parenda atar 200lt mazot alırım hemen :D Ne hayal ama :S
Düzenleyen AS055 - 31 Ekim 2011 Saat 15:57 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
|
inşallah 14 kuruştan sonra 5 tl yapmazlar mazotu :D
|
||
![]() |
||
by_imp ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
|
dunyanin en pahali benzinini kullanmaktan son derece gururluyuz ![]() ![]() |
||
kerem gaziantep gazikent mah.
106 GTİ siyah 0 rh + |
||
![]() |
||
|
Venazuelladan 100 lük pimaşla bi boru ceksek. 2 ay mazot ve benzin ceksek. Paraya para demeiz her halde. 10ton mazot depolarım parasını weririm adını sormam
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
ben ben mazotçi (:
(van gölü canavarından alıntıdır)
![]() |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
|
vala ben köyde gidiyordim arabenla :)
|
||
![]() |
||
by_imp ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
|
meksikada da ehliyet almak firindan ekmek almaktan daha kolay fırında kuyruk bekliyorsunuz ama ehliyete 30 dolar verip sorgusuz soalsiz sahip olabiliyorsunuz
heralde marketlerde veriyorlar ![]() |
||
106 GTİ siyah 0 rh + |
||
![]() |
||
|
meksikada da ehliyet almak firindan
ekmek almaktan daha kolay fırında kuyruk bekliyorsunuz ama ehliyete 30 dolar verip sorgusuz soalsiz sahip olabiliyorsunuz heralde marketlerde veriyorlar ben yazdiklarimi neden göremiyorum ![]() |
||
106 GTİ siyah 0 rh + |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı musictime
|
yazı geliyor üstadım alıntı yaptım bakalım görebilecekmisin
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |