![]() |
|
Lpg'de stop sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
insatiable_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2011 Konum: dfgdg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı insatiable_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2014 Saat 19:24 |
Konuyu hortlatayım :))
Arkadaşlar fransız araçlarda lpg bıraz sıkıntılı bunu ogrenmıs oldum ben bu konuyu actgıım tarıhlerde cok ugrastım en son yazdıgım tarıhten sonrada baya ugrastım aldesayla mahkemelık oluyorduk telefonda kavgalar edıldı falan fılan bır suru ıs. bı tanıdıgım baktı kısadevre var bu aracta cok buyuk operasyon lazım dedı serefsızler takarken gelısı guzel takmıslar sonra nerde hata yapıldı bulunamadı. en son bende pazara cıkardım oyle arabayı 20 yaslarında bı gence sattım sorunlarını da soyledım kabul ettı garıbım aldı aracı gıttı. sımdı citroen c4'um var sıyah 2006 model 1.6 dızel cok memnunum cok sukur hıc sorunu yok ve bır daha lpg lı aracmı Aman abı bana uzak allaha yakın :)
|
|
![]() |
|
insatiable_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2011 Konum: dfgdg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı insatiable_
![]() ![]() ![]() ![]() |
ARKADASLAR SORUN HALA DEVAM EDIYOR 2 GUN ONCE LPG FILTRE BAKIMI YAPTIDIM LPG ECU YA AYARDA CEKTILER. SABAH ISE GELIRKEN 7 KERE STOP ETTI. YUKSEK DEVIRDE 90 ILE FALAN GIDERKEN BOSA ATINCA DEVIR IBRESI 9UN ASAGISANA INIYOR STYOP EDIYOR HER SEFERINDE NE YAPACAGIMI SASIRDIM. BENZINDE HIC SORUN YOK AMA
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bence lpgci aracın ayarlarıyla oynamıştır , nasıl söyleyim benzin ayarlarını değiştirise lpg rolanti düzelebilir. Ama araç ecusu bağlanamaz bir şekil aracın ayarları ile oynamış yada bir parçayı lpgye göre değiştirmiş mesala lpg bujisi lpg iyi perfonmans verirken benzinde vermiyormuş.Bunları daha önce yaşadım için biliyorum kardeşim
![]() ![]() ![]() Düzenleyen Üçyüzaltı - 19 Kasım 2011 Saat 09:40 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı insatiable_
üçyüzaltı eyw destegın ıcın kardsm ama emın ol dedıgın dogru suna harcadıgım parayla benzın alsam 2 ay gezerdım .:) hayr sorun lpgde duzeldı sımdı benzınde.. rolantıde vuruntulu calısıo araba gaz verdıkten sonra rolantı kendını toparlayamıo 300 400e ını tekrar 900e cıkıo bazen cıkamıo yıgılıo kalıo stop edıo lpgcıye bı gun bıraktım ondan sonra bole oldu :SSSSSSS
|
|
![]() |
|
Üçyüzaltı ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Eylül - 1988 Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2011 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1454 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Bak mesela lpg yüzünden harcadığın parayla ne kadar benzin alabilrdin
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Arkadaşım aynı dertten bende muzdaribim bugün benzinde kullandım arabayı bir huzurlu bir huzurlu oluyor anlatamam
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı insatiable_
enjektör soketi ile ilgili internette hiç bir şey bulamıyorum yardmcı olacak kımse yokmu ya forum olmus :S
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı insatiable_
arkadaslar lpgde stop etme sorunu cok az var su anda.. ama benım aklım baska bı yere takıldı sımdı. enjektor soketlerınden bırısı hafıf kırılmıs cıkardıgımızda bırı kabloyla tutturamya calısmıs. yanı bu su demek benzınde sorun yoktu tıkır tıkır calısıodu. arabayı lpg garantıye verdım aldıgımda benzınde tır tırr tırr sallantılı calısıodu. 1 gun arac orda kalmıstı yetkılı servıse gıttım komple takın degısmesı lazım dedı sırf parcaya 260tl dedı ıscılıkyok ıcınde. varmı fıkrı olan bu jkonuda
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı insatiable_
aracı aldım bugun kullandım baya. hatta az once sıleden geldım uzun yol yaptım az da olsa. arac yuksek vıtesten bosa alınca ve ardından frene basınca bazen stop edıyor. rolantı ınıp cıkmıyor ama bırden kesıyor stop edıyor.. eskısı gıbı tekleme tıtreme onlar gıtmıs ama bu sorun var sımdıde off cok sıkıldım arabadan sogumaya basladım bu yuzden ya :(
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı insatiable_
Sagol ilhan ins kardes :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
inşallah düzelir
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı insatiable_
markadan yana cok fazla sıkıntım yok acıkcası yanı kıme sorsam aldesa ıyı fırma cevabını alıyorum ama dedıgınız gıbı takan ve bakan yerlerde sıkıntı var. ıstanbulda yasıyorum ama bu bolgde yanı avrupa yakasında sayılı garantı servısı var ve sadece 1-2tanesı sıralıya bakıolar coguna gıttım bız sıralı sısteme bakmıyoruz abı dedıler gonderdıler. dun sabah bırakmıstım aracı bugun alıcaktım ama az once aradım 15 dk sonra arayın dedı onu beklıyorum ıns halolmustur olmadysada yarına kadar halolur inş yarın arıfe gunu arac lazım :)
|
|
![]() |
|
oguzhandincel ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2011 Konum: Çorum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 123 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhandincel
Benim aracımda da Aldesa var ve ben taktırdım.Dediğin problemi hiç yaşamadım.1-2 kere çalıştırırken stop etti aracım ama o da benzinde oldu.Rolanti sorunu da yok benim aracımda.Genel kanı takan firmaların işi ehli olmadığından yana.Garantisine baktırtığınız yer iyi bi firma onu araştırın önce derim.Ben Samsun'da taktırdım ve orda takan ustalar gerçekten işlerini iyi yapıyorlar.Şuan Çorum'da yaşıyorum ve burdaki ustaya 1-2 kere ayar için gittim iyi bi usta gibi gelmedi bana.Eğer bulunduğunuz şehirde başka Aldesa bayisi varsa birde oraya baktırın derim.
|
|
2000 306 sedan,Quartz.1.6 8v Otomatik.
|
|
![]() |
|
eğer sistemde bi sorun yoksa son lpg aldığın yerde bişeyler olmuş olma ihtimali doğuyor.acaba lpg aldığın yerde birşey çıkmasın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı insatiable_
Arkadaslar hortum dgsti ama degsklik yok sorun hala dvam ediyr bundan dgl dmkki sorun. bu sbah lpgciye braktm araci bugun ugrasicklar bkalm arbyla, aksam doneriz sana abi dedi eleman. habr bklyrz bkalim ins bska bi sorun ckartmazlar
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı insatiable_
sıcakken de oluyor soguk sıcak farketmıyor. yarın bakıcaz bakalım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Üçyüzaltı
Aynı sorun bendede vardı kendiliğinden düzeldi ama yeniden yapabilir , motor deilde hava soğukken yapıyor herhal .
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı insatiable_
hortum radyatör alt hortumuymuş. su eksıltme burdan oluyormus. gıttık buldk orjınal parcayı verdık ustaya az once yarın sabah cıkıcak araba bakalım.
![]() radyator alt hortumu + sıvı conta : 65 tl.. işcilik : 80tl yarın alınca dırek lpgcıye gıdıcem ayar falan yaptırıcam sonucu buraya yazıcam tekrar.. (bu arada ıscılık cok gıbı geldı ama sızce nasıl..*-? govdeyı falan komple sokucem dedı)) Düzenleyen insatiable_ - 01 Kasım 2011 Saat 19:36 |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı insatiable_
ilhan ve tarkan ılgınıze tesekkur ederım arkadaslar yarın ustaya bırakıcam arabayı boru yu degıstırecek bakalım aldıgımda test edıcez sonucu buraya yazıcam..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |