![]() |
|
kumandadaki telefon işareti nedir ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2011 Saat 13:35 |
![]() |
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fotografını koyabılırsen arastırırız abı :) bluetooth olabılır bence :)
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
MemoTech ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Direksiyon altındaki kumandadan bahsediyorsan ses açma ve ses kısma tuşlarına birlikte bastığında (mute)sessiz durumuna alır. Yani sessizliği sağlamış olur. Belkide telefon araç kiti bağlanmışsa ve bir arama gelmişse src tuşuna basınca kaynağı değiştirip telefonu cevaplıyor olabilir.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
bende bloutot sandım ama zaten elektrikçiye gidicem bi baksın bakalım ne diyecek bende çözemedim her yolu denedim olmuyo sanırım başka bişey :D
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
deaktif bi tuşta olabilir :)
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
yaw bu src tuşu varya dreksiyon kumandasındaki aynı tuş ama src yazısının altında telefon işareti var onu bir türlü çözemedim :) ama ne olursa olsun servis dahil o ne işe yarıyosa bulucam eğer bilgisayardan aktif ediliyosa onuda yaptırcam araçta ne düğmesi varsa çalışsın arkadaşlar :)))) yoksa ben deli oluyorum
![]() |
|
![]() |
|
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
![]() |
|
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
bendede bir tuş var airbag kilidinin yanında şalter tarzında kırmızı bişey bende bulamadım bi türlü ne işe yaradığını :))) aynen bende deli olacam abi :D |
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
|
![]() |
|
benimde otomatik vitesin yanındaki "s" ile "*" tuşlarına basasım var ama korkuyorum:)
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
abi nie korkuyosun ya bırı spor şanzıman diğeride karlı havalarda kullanmak ıcın :D yıldıza bastıgında vıtesi 3. vitese sabitler arabanın patınaj cekmesını onler spor modda ise yuksek devirli ve daha seri kullanım ıcındır :)
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
yahu adamlar okadar ilginç simgeler koyuyolarki görsen sanki basınca araba kendi kendini imha edicek sanırsın :)))
|
|
![]() |
|
badcombatant ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Aralık - 1988 Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2010 Konum: İST-Sultanbeyli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı badcombatant
![]() ![]() ![]() Gerçekten doğru söylüyosun |
|
2004 1.4 hdi 307 xr
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |