![]() |
|
satılık akvaryum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hasansinayan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2011 Konum: Ankara/Gölbaşı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasansinayan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ekim 2011 Saat 10:54 |
Satılan Malzeme(ler): 1 m bombeli plastik kapaklı standart
akvaryum ve iiçindekimalzemeler (300 w ısıtıcı , sobo saatte 880 lt lik
bir iç filtre (resimlerde göründüğü gibi ben şuan mini pratik bir dış
filtre olarak kullanıyorum hazneleri mevcuttur.) , derece , 60 cm hava
taşı , hava motoru tek çıkış ,plastik bitki , kum , kayalar (kayanın
biri çok güzel deliklidir) ve tabiki balıklar (10 adet damızlık altı
Afra cobue kurlaşmalar başlamıştır dişi erkek oranına hiç bakmadım ama
tahminim yarı yarıya, 2 adet sarı prenses 1 erkek 1 dişi , 2 adet bayağı
bir büyük boy vatoz biri dev gibi oldu.
Adet Fiyatı: - Toplu Alım Fiyatı: 250 tl Adedi: İli/Semti: İrtibat Bilgileri: 05358273537 Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Fotoğraf: Diğer Ek Bilgiler: Arkadaşlar hobiyi bıraktığım için satılıktır.Takas düşünmüyorum sadece nakit.Tek satış düşünmüyorum malzemler ve balıklarda komple hepsi satılıktır.Akvaryum şuan faal durumdadır sorunsuz çiziksizdir özenle bakılmıştır. ![]() ![]() |
|
2003 PEUGEOT 307 XT 1.6 16v 110hp Ege Mavisi
A Rh(+) |
|
![]() |
|
by_imp ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
akvaryum ebatlari nedir hocam bana sanki buyuk geldi icinde balıklar gorunmuyorda :)
|
|
kerem gaziantep gazikent mah.
106 GTİ siyah 0 rh + |
|
![]() |
|
hasansinayan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2011 Konum: Ankara/Gölbaşı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasansinayan
![]() ![]() ![]() ![]() |
100 cm standart bombeli akvaryum. Baliklarin hepsi taslarin altina saklaniyor. Biraz vahsiler ama yanlarinda bir muddet durunca cikmaya basliyorlar.
|
|
2003 PEUGEOT 307 XT 1.6 16v 110hp Ege Mavisi
A Rh(+) |
|
![]() |
|
AliÖzagan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Mart - 1990 Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AliÖzagan
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar akvaryum kurmayı bende düşünüyorum fakat yer sıkıntısı ve nakit sıkıntısından dolayı erteleniyor sürekli :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |