![]() |
|
KOCAOĞLAN ı temize çıkardık. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun muzaffer hocam ya yok yere masraf ama tek bu meblağlarda olsun, daha büyüklerinden korusun seni:)
|
|
![]() |
|
geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
muzaffer ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
Sağol kardeşim çok ucuza atlattık hemde.
|
|
407 Executive Black CD 2007
|
|
![]() |
|
Hayırlı olsun abi yine ucuz atlatmışsın
|
|
![]() |
|
muzaffer ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 198 |
Hatırlarsınız değerli dostlar ankara da ki terörü kınama organizasyonunda bizim ankara ekibinden 3 araba kaza yapmıştı dış mihraplar nedeni ile. Benim koca oğlanın tamponuı değişmek zorunda kaldım epey masraflı oldu ama temiz oldu.
Çıkma Tampon 150 Tampon boyama+Far tamiri+kaporta işçilik 350 500 tl ye iyi çıkardık diyorum buna şükür. |
|
407 Executive Black CD 2007
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |