![]() |
|
Derin çizikler. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Selo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1990 Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2011 Saat 17:04 |
Selamlar arkadaşlar. Bugün yeni bir araç aldım, metalik gri 206. Aracın belirli yerlerinde ufak tefek çizikler var. Ancak kaputun önünde 30CM uzunluğunda derin bir çizik var. Siyah duruyor,sanırım astarı da aşıp saça kadar inmiş. Bunun çözümü nedir? Oraya lokal boya mı yaptırayım yoksa kaputu komple boyatayım mı? Kaput komple boyanmış zaten daha önceden...
Tavsiyelerinizi ve işlemin kaç lira tutacağını yazarsanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
|
|
Açılın ben tercümanım!
|
|
![]() |
|
06K3892Böcüük ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Haziran - 1996 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 06K3892Böcüük
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kaputu bence tamamen boyat kesin sonuc alırsın ustasından ustasına degısır ıyı boya yapan bırını bulursan 100 ytl tutabılır
|
|
06K3892 --->2001 Model 206 Gti 2.0 151Hp Böcüük .)
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
önceden boyanmışsa yeniden boyanmasında sakınca yok fakat boya düzgün olsun dersen araban 2 gün boyacıda duracak mecburen ve 100-150 tl arası tutar tabi iyi bir usta bulman lazım rengi tutturmak çok önemli.ama benim tavsiyem eğer para verebilirim dersen 100-150 tl yerine 150-200 tl diye hesapla be hazır kışa girmeden önce boyayla birlikte arabaya komple pasta cilada yaptır.hem boyanı korumuş olursun hemde sadece kaput değil tüm araba ışıl ışıl yeni gibi parlar.
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bencede daha öncede boya varsa , parçayı komple boyatmaktan çekinme parça başı yerine göre 100-150 ytl alıyorlar.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
Selo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1990 Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 111 |
Pasta-Cila ve boya koruma yaptıracağım komple ziebarttan. Ziebart boya da yapıyor mu? Bir de,önce hangi işlemi yaptırmak gerekir? Aracın 2 gün kalması şart mı? Mağlum yeni alındı bırakmak istemiyorum. :D
|
|
Açılın ben tercümanım!
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Ziebart boya da yapıyor ama oranın ücretleri çok pahalı diye biliyorum. Pasta cila da olsa.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |