![]() |
|
Dizele abart slncrlı egzost olmazmı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2011 Saat 00:30 |
|
Arkadaş dizelse dizeell SES istiyiyorum ben en son sebzeci kamyonu gibi hava filtresine düdük takıcam.Orta susturucuyu iptal etsem güzel ses vermezmiki
|
||
![]() |
||
gozem ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ben youtube den aratmıştım bi kaç video, hiç tatminkar şeyler yok (:
|
||
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
||
![]() |
||
|
bitane gördüm ben 1.4hdi on numaraydı ses ama inandırıcı gelmedi pek
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
1.4 dizeli bilmiyorum ama 1.6 dizel 307 izlemiştim çok güzel ses veriyordu
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
bence olmaz
|
||
![]() |
||
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dizel araçta malesef hacim olmayınca sesde cıkmıyor.
Birde ne tonda ses diliyorsunuz ? Wv 1.9tdi dan yüksek ses cıkıyor ama cok farklı tonda. Aracınız nedir söylerseniz uygun boru capı söyliyebilirim.. |
||
![]() |
||
OkaN ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: İST, Sancaktepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 587 |
|
abi ben 1 dizel opelde duydum yemin ediyorum fanaydı ya onun yüzünden azdaha dizel alcaktım sonra eksozdan sogudum :D
|
||
Şakağımdaki kansa, o benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense, erkekçe ölüşümdür… EGİL KULAK VER CEDDİNE TÜRKE KEFEN BİÇMEK KİMİN HADDİNE AVRUPADAN ÇİN SEDDİNE REHBER KUR’AN HEDEF TURAN |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
dizel 1.6 olsa uğraş derdim ama 1.4 le uğraşmanı tavsiye etmiyorum. Bir arkadaşım dizel 1.6 ford focusta düz boru ve ekstra bir iki işlemle güzel tatlı bir ses almıştı.
|
||
![]() |
||
muratgulen07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
|
O ekstra bi iki işlem ne abi :) onuda anlat bari uygulayacak birilieri çıkar bakarsın :D
|
||
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
düz boru cok büyük olmayan genis agızlı kücük kazanlı bi egzos birde headers olmazı lazımdı yanlıs hatırlamıyorsam. |
||
![]() |
||
|
hüseyin hiç boşuna uğraşma dostum...
Düzenleyen by_ersin - 28 Ekim 2011 Saat 16:09 |
||
![]() |
||
|
hava fitre kutusunun emiş borusunu kökten çıkarınca harley motor gibi ses veriyo ama sıcak hava emdiğinden zararı var bulucam bi yolunu ama az kaldı araştırmalardayım
|
||
![]() |
||
34sea45 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2011 Konum: Ümraniye / İst Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1653 |
|
kardeşim o borunun ucuna kadın çorabı ger boruyuda tampon ızagarasına götür tamamdır :) hem soguk hava hede filtre
|
||
![]() |
||
|
abi egzosun ucunu kestir benim egzos ucu gibi bir egzos ucu taktır 4000 devirde ufakta olsa tatlı bir ses alabilirsin.
|
||
![]() |
||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
Aynen kardeşim emişi çıkarırsan ses gelir yoksa sesi unut ve bencede ersin abinin dediği gibi uğraşma hiç :)
|
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
|
kadın çorabından lipde yapıcam yakında az kaldı ![]() |
||
![]() |
||
|
araç 1.4 sesin tonu çok önemli değil tok olsun biraz yeter |
||
![]() |
||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Gecen sene 1.5 magene ya yaptım ama benzınlı kdr ses çıkmıyordu.
Hüseyin nin araç 1.4 bende 2.0 var yetermi egsoz için :D clincerli :D İstanbula özel... Düzenleyen Engin Tepe - 28 Ekim 2011 Saat 18:17 |
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
|
Seninkine hiç olmaz
![]() |
||
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
||
![]() |
||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Niye olmayumuşşşş :D |
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |